14.9.14

Κυβέρνηση σε διαρκή κρίση πανικού...






Το κόψιμο της ομιλίας Τσίπρα, η απάντηση στο «Ποντίκι» και οι δηλώσεις συνοδεία ψεμάτων της Σ. Βούλτεψη, αποτυπώνουν την κακή κυβερνητική ψυχολογία...
Τον πανικό μιας κυβέρνησης που βρίσκεται σε αποδρομή καταδεικνύουν μια σειρά κινήσεις του μεγάρου Μαξίμου των...
τελευταίων ημερών.

Κορυφαίο παράδειγμα, η πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης να μη μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ σήμερα η ομιλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Παράδειγμα δεύτερο, η ανακοίνωση, το βράδυ της Πέμπτης, του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού σε απάντηση του σατιρικού πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Το Ποντίκι», που αν μη τι άλλο αποδεικνύει την έλλειψη χιούμορ των επιτελών του Αντ. Σαμαρά.


ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ
Σε πρωταγωνίστρια των ημερών έχει αναδειχθεί η Σοφία Βούλτεψη με τις δηλώσεις της για ΕΝΦΙΑ, ΕΣΥ και ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ


Απιθανότητες και ψεύδη

Τρίτο και ουδόλως αμελητέο, οι πρόσφατες, κατά συρροή, δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη, που στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τις κυβερνητικές ρυθμίσεις για την Υγεία, αλλά και τον ΕΝΦΙΑ, έφτασε στο σημείο να δηλώνει ψευδώς -βάσει του «πόθεν έσχες» της- ότι η ίδια δεν κατέχει κανένα περιουσιακό στοιχείο.

Η απόφαση για τη μη μετάδοση της ομιλίας Τσίπρα, αλλά μόνο της συνέντευξης Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίστηκε ακόμη και από ένα κομμάτι της ίδιας της Ν.Δ. ευθεία λογοκρισία και φυσικά παρέμβαση στα εσωτερικά τής κατά τα άλλα «ανεξάρτητης» δημόσιας τηλεόρασης.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της  Αλίκης Μάτση, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: