11.9.14

Κασιδιάρης: Είμαι φυλακή...


 ... γιατί είχα την καραμπίνα του Ράμπο...
Με ένα εκτενές άρθρο του από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, επιτίθεται στους δικαστές για την απόρριψή του αιτήματος αποφυλάκισής του, μπλέκοντας στο σκεπτικό του τον...
Ράμπο, το Νίκο Φώσκολο, τους Βιετκόνγκ και το Στάλιγκραντ.

Αρχικά αφού εκφράζει τη δυσφορία του για τις λίγες «δυνατότητες αναψυχής», υποστηρίζει ότι κρατείται παράνομα χαρακτηρίζοντας τους δικαστές «πληρωμένους δολοφόνους» ενώ ειρωνεύεται και τον εισηγητή της απόρριψης της προσφυγής του ο οποίος ονομάζεται Φώσκολος, παραλληλίζοντάς τον με τον γνωστό σκηνοθέτη και σεναριογράφο Νίκο Φώσκολο.

Το άρθρο συνοδεύεται από την παρακάτω φωτογραφία:



Το άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη
Την περασμένη Παρασκευή έλαβα στις φυλακές Κορυδαλλού το απορριπτικό της προσφυγής που είχα καταθέσει για την άρση της παράνομης κρατήσής μου. Ήταν μεσημέρι, η κατάλληλη ώρα για να διαβάσεις ένα ευθυμογράφημα και να διασκεδάσεις, ειδικά σε ένα χώρο που δεν παρέχει φοβερές δυνατότητες αναψυχής. Με τέτοια διάθεση ξεκίνησα την ανάγνωση, ομολογώ όμως πως όσα διάβασα στα αμέσως επόμενα λεπτά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου. Ως γνωστόν η σε βάρος μου κατηγορία αφορά αποκλειστικά και μόνο δύο καραπίνες με νόμιμη άδεια, μία δική μου και μία του πατέρα μου. Οι φερόμενοι ως δικαστές (τους έχω ήδη χαρακτηρίσει «πληρωμένους δολοφόνους» και εμμένω στον χαρακτηρισμό) αυτή την φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Για να δικαιολογήσουν την παράνομη κράτησή μου επινόησαν μία ιστορία που ξεκινάει από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, περνάει από το Βιετνάμ, κάνει στάση για δύο αψιμαχίες με την Πιπιλή και την Κανέλλη και καταλήγει σε ένα «άγριο θηρίο» που τα κάνει όλα λίμπα σε ένα αστυνομικό τμήμα, μοιράζοντας όχι μπουνιές και κλωτσιές, αλλά μηνύσεις. Πρωταγωνιστής αυτού του ευφάνταστου σεναρίου είμαι φυσικά εγώ. Μόλις διάβασα το όνομα του εμπνευστή του, δηλαδή του εισηγητή της απόφασης, μου λύθηκε κάθε απορία. Το εν λόγω άτομο λέγεται Φώσκολος και σίγουρα ξεπερνά σε φαντασία και συγγραφικό ταλέντο τον συνωνόματό του δημιουργό της «Λάμψης», του «Καλημέρα ζωή» και δεκάδων αξέχαστων ταινιών δράσης της δεκαετίας του '70 και του '80.


Διαβάστε ολοκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: