16.9.14

Ρομπέρτο: «Να κάνουν την Ατλέτικο να τα… χάσει»...

Ρομπέρτο: «Να κάνουν την Ατλέτικο να τα… χάσει»
Θερμότατη υποστήριξη ζητά σήμερα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ρομπέρτο, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Stadio.

Ο...
πορτιέρτο των ερυθρολεύκων, χαρακτηριστικά αναφέρει ότι θέλει οι φίλοι της ομάδας να κάνουν τους παίκτες της ισπανικής ομάδας να τα… χάσουν και να συμβάλουν και εκείνοι με τον τρόπο αυτό σε μια μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά, η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρομπέρτο στην εφημερίδα Stadiο…

- Λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ καλό ματς απέναντι στον ΟΦΗ, μια πειστική εμφάνιση και πήρε μια άνετη νίκη. Πώς είδες εσύ την ομάδα;

Ηταν πολύ σημαντικό να έχουμε καλές… συστάσεις πριν από το παιχνίδι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Το παιχνίδι αυτό είναι ιδιαίτερο για εμάς, είναι μία πρεμιέρα Τσάμπιονς Λιγκ και έχει μεγάλη βαρύτητα. Ο Ολυμπιακός, όμως, οφείλει και ξέρει να ξεχωρίζει τις δύο διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Ξέρει τι σημασία έχει η κάθε διοργάνωση για τον σύλλογο και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα για να έρθει η νίκη. Κάναμε καλό ματς, όντως. Τώρα, όμως, το επίπεδο αλλάζει και πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με την Ατλέτικο.

- Πέραν της ψυχολογικής ανάτασης πριν από ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, συμφωνείς ότι μεγάλο κέρδος είναι και ο αγωνιστικός ρυθμός σε υψηλό επίπεδο;

Ερχόμασταν από ένα παιχνίδι στο οποίο δεν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε. Ηταν, επομένως, σημαντικό για εμάς να δείξουμε μια καλή εικόνα στον κόσμο μας, να ανεβάσουμε τον ρυθμό μας και, φυσικά, να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό να παίζεις σε υψηλό επίπεδο πριν μπεις στο υψηλότερο, αυτό του Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί σίγουρα κερδίζεις και σε ψυχολογία.

- Γνωρίζεις την Ατλέτικο και ως παίκτης της, αλλά και ως αντίπαλος. Ποια στοιχεία πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει;

Είναι μια ομάδα με πολύ καθαρές ιδέες στο παιχνίδι της. Οι παίκτες δεν κάνουν κάτι παραπάνω από αυτό που τους ζητά ο προπονητής. Κάνουν ακριβώς αυτό που έχουν συζητήσει στις προπονήσεις. Κοινώς, ακολουθούν ευλαβικά το πλάνο τους. Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα και το να την κερδίσεις είναι πραγματικά πολύ, πολύ δύσκολο.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: