10.9.14

Επικά λάθη που «κατέστρεψαν» αγαπημένες ταινίες ...

Επικά λάθη που «κατέστρεψαν» αγαπημένες ταινίες -Απίστευτες γκάφες που «γλίτωσαν
Δείτε τις εικόνες (gif)...
Λάθη σίγουρα συμβαίνουν σε όλες τις κινηματογραφικές παραγωγές, όμως αυτά της παρακάτω λίστας σίγουρα θα σας κάνουν να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες με...
διαφορετική και πιο προσεκτική ματιά.
Η Huffington Post εντόπισε μικρές γκάφες που έχουν συμβεί σε κάποιες πασίγνωστες και πολυαγαπημένες ταινίες του κοινού και τις παρουσιάζει.
  • Ο «καουμπόι» στην τελευταία σκηνή του «Πειρατές της Καραϊβικής».

Την ώρα που ο Jack Sparrow δίνει τις εντολές του, στο βάθος της εικόνας στα αριστερά διακρίνεται ένας άνδρας με λευκό καουμπόικο καπέλο. Προφανώς αυτός είναι μέλος των τεχνικών της ταινίας και υποτίθεται πως η παρουσία του θα έπρεπε να κοπεί από το πλάνο, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ.
  • Η εξάτμηση στο άρμα του Gladiator

Την ώρα της αναπαράστασης της μάχης, το άρμα του Gladiator αναποδογυρίζει και μία εξάτμηση στο κάτω μέρος του αποκαλύπτεται.
  • Το μωρό ρακούν που εμφανίζεται και εξαφανίζεται

Ένα μωρό ρακούν εμφανίζεται και εξαφανίζεται από το πλάνο.
  • Η τρύπα από την σφαίρα στον τοίχο

Το συγκεκριμένο λάθος είναι μία ακόμη κλασσική κινηματογραφική γκάφα. Η τρύπα από τη σφαίρα στον τοίχο υπάρχει πριν αρχίσουν να «πέφτουν» πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια μία χαρακτηριστικής σκηνής στην ταινία «Pulp Fiction».
  • Ενα παιδί που προβλέπει το μέλλον

Στα δεξιά μπορείτε να διακρίνετε ένα αγοράκι, το οποίο φαίνεται πως μπορεί να προβλέψει το μέλλον αφού κλείνει τα αυτιά του, σαν να ξέρει ότι στη συνέχεια των γυρισμάτων για την ταινία «North by Northwest» θα πέσει πυροβολισμός.
  • Ο πρωταγωνιστής κάμεραμαν

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μίας σκηνής για την ταινία «Bad Boys» ένας από τους κάμεραμαν διακρίνεται μέσα στο πλάνο.

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: