6.9.14

Ενα ακόμη πανό, για τον Αντώνη Σαμαρά...

emporos metropliktos pano



ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ...
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Βελλίδειο μόλις είχε ολοκληρωθεί. Ένας έμπορος περίμενε τον Πρωθυπουργό στον διάδρομο της αίθουσας την ώρα που έβγαινε και τον...
πλησίασε ευγενικά για να του μιλήσει.

Ήταν η κραυγή αγωνίας του Ζαφείρη Τζιούτζια, ο οποίος διατηρεί κατάστημα υαλικών στη διασταύρωση Μπότσαρη με Δελφών και ανήκει στους λεγόμενους "μετρόπληκτους", που είδαν τα καταστήματά τους να κρύβονται για καιρό πίσω από τις λαμαρίνες του έργου που κινείται με ρυθμούς χελώνας και να καταστρέφονται οικονομικά. Η ταλαιπωρία τους θα κρατούσε 10 μήνες, τους έλεγαν, αλλά έχουν περάσει τέσσερα χρόνια.

"Κάντε κάτι, δεν αντέχουμε, έχουμε τρία παιδιά και δεν μπορούμε να τα ζησουμε, καταστραφήκαμε" του ανέφερε.

Δείτε στο βίντεο του ThessToday τον διάλογο που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά:

Ο καταστηματάρχης, πατέρας τριών κοριτσιών, είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης όταν προχώρησε σε απεργία πείνας για ένα μήνα, αλλά όπως λέει στο ThessToday λύση στο πρόβλημα δεν δόθηκε.
emporos metropliktos photo kores
metropliktos apergia peinas
Σήμερα ήταν αποφασισμένος να ανοίξει πανό μέσα στην αίθουσα του Βελλιδείου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Πρωθυπουργού, αλλά στη συνέχεια σκέφτηκε πως αυτό ενδεχομένως να οδηγούσε στη σύλληψή του και αποφάσισε να προσπαθήσει να συναντήσει τον Αντώνη Σαμαρά. Στο πλευρό του είχε και μία ακόμη ιδιοκτήτρια καταστήματος της περιοχής.
emporoi metropliktoi pano
Τελικά, το πανό το άνοιξαν έξω από το Βελλίδειο. Δείτε τι δήλωσε στο ThessToday:


thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: