18.9.14

Και όποιος κατάλαβε ...κατάλαβε!...



Επίθεση κατά όσων προκαλούν προβλήματα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, εξαπολύει ο γραμματέας του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, λίγο πριν από το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης.

«Δυστυχώς ο Σεπτέμβρης αυτός είναι...
μαύρος για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι έχουν μάθει να πολιτεύονται, ανοίγοντας συνεχώς εσωκομματικά θέματα, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος βέβαια», λέει, αποδίδοντας το «μπάχαλο» των τελευταίων ημερών σε ...προσωπική στρατηγική στελεχών, χωρίς πάντως να τα κατονομάσει. «Αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, έχουν να κάνουν μόνο με προσωπική στρατηγική. Δεν έχουν να κάνουν με τον πολιτικό προσανατολισμό του ΠΑΣΟΚ», συνεχίζει, χαρακτηρίζοντάς τα «χαμηλού ενδιαφέροντος» για τους πολίτες και αρνούμενος να εμπλακεί σε αυτή την κατάσταση.

Αντίθετα, χωρίς βεβαίως να εξηγεί πώς αν πρόκειται για κάτι «χαμηλού ενδιαφέροντος», απασχολεί για τόσες ημέρες το πανελλήνιο, σπεύδει να διαβεβαιώσει ότι «το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να υπάρχει αυτόνομο, αυτοτελές», μέσα σε όλη αυτή την προσπάθεια για συμπαράταξη δυνάμεων που επιθυμούν να αποτελέσει την τρίτη λύση απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και όποιος κατάλαβε, ...κατάλαβε!

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: