11.9.14

Θύμα εκβιασμού η Μαρία Γιαννακάκη;...



Μέσω Facebook δίνει την δική του εκδοχή για το πλαστό πτυχίο του συζύγου της Βουλευτού ΔΗΜΑΡ, ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά της ΔΗΜΑΡ, Ηλίας Τζαννετουλάκος.
 Ο...
Ηλίας Τζαννετουλάκος, σε σχόλιό του σε ανάρτηση του Εκδότη του Piraeuspress.gr, ούτε λίγο ούτε πολύ, άφησε να εννοηθεί ότι η Βουλευτής ΔΗΜΑΡ Β΄ Πειραιά Μαρία Γιαννακάκη, εκβιάστηκε με αφορμή το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αυτή είναι μια εκδοχή που δεν την είχε σκεφτεί ούτε δημοσιοποιήσει κανένας άλλος η αλήθεια είναι. Εν κατακλείδι, περισσότερη σημασία δίνει ο κ. Τζαννετουλάκος στο αν εκβιάστηκε-σύμφωνα με δικές του εικασίες-η Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και λιγότερο στην απάτη του συζύγου της... ενώ θεωρεί πιο πιθανό ότι η κυρια Γιαννακάκη δε γνώριζε τίποτα για το πλαστό πτυχίο του συζύγου της! Θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν συνηγορεί με την άποψη του στελέχους της ΔΗΜΑΡ Πειραιά και η ηγεσία του κόμματος, καθώς η συζήτηση αποκτά άλλο ενδιαφέρον πλέον!

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζαννετουλάκος αρχικά ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία Πειραιά ως εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, μετά από λίγες μέρες όμως αποχώρησε από την εκλογική μάχη συντασσόμενος στο πλευρό άλλου υποψηφίου Δημάρχου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΤΖΑΝΝΕΤΟΥΛΑΚΟΥ:

Πηγή: Piraeuspress.gr
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: