13.9.14

Βγάζουν εκτός Κεντροαριστεράς, το ΠΑΣΟΚ...

pasok
Μια νέα πολιτική, κοινωνικής σωτηρίας, που θα γίνει πράξη μέσα από την ευρύτερη συμμαχία προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων, αναζητούν κινήσεις της...
Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς στην χώρα, οι οποίες πιστεύουν στην συμπόρευσή τους με στόχο όμως την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης –όπως την ονομάζουν- πολιτικής της τρόικα και της σημερινής συγκυβέρνησης.
Για αυτό και από την εκδήλωση – Πολιτικό Φόρουμ, με τίτλο «Αριστερά-Κεντροαριστερά : Ποια σχέση;», που διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη η κίνηση «Κοινωνία Πρώτα», θα απουσιάζουν εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ.
Όλοι οι άλλοι, όμως θα είναι εκεί. Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης, Μίμης Ανδρουλάκης, Πάρις Μουτσινάς, Μάρκος Μπόλαρης, Θεόδωρος Παραστατίδης, Πέτρος Πατσόπουλος, Θεοδώρα Τζάκρη και εκπρόσωποι άλλων κινήσεων, όπως ο Αριστείδης Καλούτσικης (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας), ο Νικήτας Κανάκης (Κοινωνική Συμφωνία), ο Θάνος Κονταργύρης (ATTAC Ελλάδα), ο Στέλιος Κούλογλου (δημοσιογράφος), ο Ανδρέας Νεφελούδης (Αριστερή Προοπτική), ο Δημήτρης Σακελλάρης (Νέοι Σοσιαλιστές), ο Νίκος Τόσκας (ΠΡΑΤΤΩ) και ο Γιάννης Τσιρώνης (Οικολόγοι Πράσινοι), θα βρεθούν όλοι στην Στοά του Βιβλίου και το Polis Art Cafe, για να μιλήσουν για την σχέση μεταξύ Αριστεράς και Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα, υπό τον συντονισμό του Κώστα Αρβανίτη.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: