27.9.14

Τι θα πει στην ομιλία του ο Σαμαράς...


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ομιλία του Πρωθυπουργού για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της ΝΔ θα έχει συγκεκριμένες αναφορές στον...
ιδρυτή και σε όλα τα ιστορικά στελέχη του κόμματος που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην πορεία της παράταξης τα 40 χρόνια της ιστορίας της ΝΔ.

Παράλληλα ο Α. Σαμαράς θα συνδυάσει την περίοδο που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής εδραίωσε την Δημοκρατία στην χώρα βγάζοντας την από μια πολύ δύσκολη πολιτική κρίση με την σημερινή εποχή, όπου και πάλι η ΝΔ καλείται να βγάλει την Ελλάδα από μια κρίση που αυτή φορά είναι οικονομική. «Όπως τα καταφέραμε τότε. Έτσι τα καταφέραμε και τότε» αναμένεται να πει ο Πρωθυπουργός.

Επίσης ο Αντώνης Σαμαράς θα αναφερθεί στην πορεία της οικονομίας και όλα όσα έχει πετύχει από την στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας. Θα απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους ακόμα και σε εκείνους που δεν ανήκουν στην «γαλάζια» παράταξη και ασπάζονται την πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ, η οποία όπως θα πει ο Πρωθυπουργός είναι το κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα και την έξοδο της χώρας από την κρίση.
πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: