8.9.14

Δεν έπεισε τους στρατιωτικούς ο Σαμαράς...

 


Μπορεί ο Πρωθυπουργός να υιοθέτησε θερμά λόγια για τους ενστόλους, ωστόσο αυτό που τους... κέρασε δεν τους άρεσε. Eπιβεβαίωσε, με τον πιο επίσημο τρόπο, ότι...
είναι δημοσιονομικώς αδύνατη η αποκατάσταση των αποδοχών τους στα επίπεδα του 2012 ενώ είπε ελάχιστα για τα αναδρομικά.
Και η θέση αυτή, έστω κι αν τους έπλεξε το εγκώμιο σε σχέση με τους άλλους έλληνες που επίσης έχουν υποστεί περικοπές, δεν άρεσε καθόλου στα συνδικαλιστικά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.
Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών. «Όπως όλοι μας αντιλαμβανόμαστε, πρόθεση του δημοσίου, η οποία εκφράστηκε πλέον από τα πιο επίσημα χείλη, αυτά του Πρωθυπουργού της Χώρας μας, για πλήρη και ορθή συμμόρφωσή του προς το διατακτικό και σκεπτικό της υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφασης του ΣτΕ δεν υπάρχει. Ακόμη και αυτά τα λίγα, που δεν ειπώθηκε τί ακριβώς είναι, δεν καθορίσθηκε πότε ακριβώς θα υλοποιηθούν. Για ακόμη μια φορά ακούμε υποσχέσεις που προφανώς δεν πρόκειται να υλοποιηθούν άμεσα, ενώ εμείς οι ίδιοι καλούμαστε άμεσα να καταβάλλουμε δυσβάσταχτους φόρους που δεν αντέχουμε» σημειώνουν και προαναγγέλλουν νέο μπαράζ δικαστικών προσφυγών εναντίον του Δημοσίου.

πηγη matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: