1.9.14

Επεξεργάζεται επαναφορά κατώτατου μισθού στα επίπεδα προ κρίσης ο ΣΥΡΙΖΑ...

Επεξεργάζεται επαναφορά κατώτατου μισθού στα επίπεδα προ κρίσης ο ΣΥΡΙΖΑΔιαδοχικές συναντήσεις με εργατικά συνδικάτα και το Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων θα έχει αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Οι συναντήσεις με την...
ηγεσία της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του ΣΕΒ που θα έχει την Τρίτη ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μόνο τυχαίες και άσχετες με τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις δεν μπορούν να θεωρηθούν, καθώς έρχονται την ώρα που στην κορυφή της επικαιρότητας βρίσκεται η ατζέντα για τις νέες περικοπές στα εργασιακά που ετοιμάζεται να θέσει η τρόικα στο κλιμάκιο της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Παρίσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tribune ο Αλέξης Τσίπρας προτίθεται να θέσει επί τάπητος ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα επίπεδα προ κρίσης, γεγονός που εκτιμούν στο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα δώσει τεράστιο κοινωνικό έρεισμα. Οι επίσημες εξαγγελίες για τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων με τους κοινωνικούς εταίρους αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα από το βήμα της ΔΕΘ, όπου ο επικεφαλής της εξιωματικής αντιπολίτευσης και το επιτελείο του ετοιμάζονται για ηγετική εμφάνιση και ανακοίνωση ενός πειστικού και τεκμηριωμένου οικονομικού προγράμματος.

Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

- 11:00 Συνάντηση με το Προεδρείο της ΓΣΕΕ

- 13: 00 Συνάντηση με το Προεδρείο της ΑΔΕΔΥ

- 17:00 Συνάντηση με το Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων (ΣΕΒ).

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: