22.9.14

Φασιστική επίθεση σε φίλο του Παύλου Φύσσα...

Επιτέθηκαν σε φίλο του Φύσσα"Στόχος" τάγματος εφόδου καταγγέλλει στην αστυνομία ότι έγινε στενός φίλος του Παύλου Φύσσα.


Την ώρα που...
εκατοντάδες πολίτες συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο ενός χρόνου από τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού, στέλνοντας μήνυμα κατά του φασισμού, φασίστες του έστησαν ενέδρα τραυματίζοντάς τον με κατσαβίδι.

Με τον τρόπο αυτό θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα μίσους, ότι οι επιδρομές ομάδων ακροδεξιών δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη, ακόμα και μετά από τις τόσες αποκαλύψεις που αποδεικνύουν την εγκληματική τους δράση.

Όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έξω από τον σταθμό του μετρό στον Άγιο Αντώνιο, λίγες ώρες μετά το τέλος των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Φύσσας στο Κερατσίνι.

Το θύμα, το οποίο δεν επιθυμεί να δημοσιευτεί το όνομά του, κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι το κίνητρο των δραστών ήταν το μίσος που τρέφουν για τους φίλους του Παύλου.

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Περιστερίου πρόσθεσε ότι οι ακροδεξιοί που του επιτέθηκαν γνώριζαν τις σχέσεις του με τον Φύσσα, με τον οποίο διατηρούσε στενή φιλική σχέση και είχε συνεργαστεί στο παρελθόν σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις...
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: