20.9.14

Με στόχο την κορυφή...



Στο μεγάλο «τεστ» κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε... δέκα με τόνο!
Ο Ολυμπιακός πλέον έχει αφήσει πίσω του τον ευρωπαϊκό θρίαμβο κόντρα στους πρωταθλητές Ισπανίας και η προσοχή είναι στραμμένη στο...
ματς με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Βέροια, την οποία οι Πειραιώτες θέλουν να προσπεράσουν στη βαθμολογία της Superleague.
Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Γρανέρο είναι η μόνη ομάδα που έχει κάνει τρεις νίκες σε ισάρριθμα ματς και την τέταρτη αγωνιστική αντιμετωπίζει ίσως την πιο δύσκολη αποστολή της για φέτος, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Όλοι στον Πειραιά αναγνωρίζουν πως η Βέροια δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος καθώς το «τρία στα τρία» της «βασίλισσας του Βορρά» μόνο τυχαίο δεν είναι.
Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Μίτσελ, ενδέχεται να κάνει πολλές αλλαγές στη διάταξη της ομάδας, αφήνοντας εκτός σημαντικές «μονάδες» για να τους ξεκουράσει από το ευρωπαϊκό παιχνίδι και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν.
Ο Ρομπέρτο θα είναι και πάλι στην «ερυθρόλευκη» εστία ενώ Αυλωνίτης και Γιαννούλης μπορεί να πάρουν φανέλα βασικού.
Κασάμι, Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς στο χώρο του κέντρου με τον Σέρβο να είναι συγκλονιστικός την Τρίτη και να αναμένεται ακόμα καλύτερος στο μέλλον, μόλις συνηθίσει στο σχήμα.
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Βέροια, θα γνωστοποιηθεί εντός της ημέρας.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: