14.9.14

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τον Βρετανό Ντέιβιντ Χέινς...

ΒΙΝΤΕΟ-Το νέο βίντεο της ISIS που εξετάζουν οι Βρετανοί«Ντέιβιντ Κάμερον σε θεωρώ υπεύθυνο για την εκτέλεσή μου» λέει το θύμα στην κάμερα.

Τι δήλωσε ο Κάμερον.

ΒΙΝΤΕΟ...

Σε ένα ακόμα φρικτό έγκλημα προχώρησαν οι τζιχαντιστές, καθώς μετά τους αμερικανούς δημοσιογράφους,Τζέιμς Φόλεϊ και Στίβεν Σότλοφ, αποκεφάλισαν και τον Βρετανό Ντέιβιντ Χέινς, ο οποίος είχε πάει στη Συρία ως...
μέλος ανθρωπιστικής βοήθειας και τον έπιασαν όμηρο.

Σύμφωνα με το Sky News ο Χέινς κοιτάει την κάμερα και λέει: «Το όνομά μου είναι Ντέιβιντ Χέινς. Θέλω να δηλώσω ότι θεωρώ εσένα, Ντέιβιντ Κάμερον, ολοκληρωτικά υπεύθυνο για την εκτέλεσή μου».

Στο τέλος του βίντεο, μεταδίδει το Reuters, ο τζιχαντιστής φαίνεται να κρατά άλλον έναν όμηρο και να λέει ότι θα αποκεφαλιστεί και αυτός αν ο Ντέιβιντ Κάμερον συνεχίζει να στηρίζει τη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους.

«Aυτός ο Βρετανός πρέπει να πληρώσει την υπόσχεσή σου να εξοπλίσεις τους Κούρδους στο Ιράκ, για να πολεμήσουν το Ισλαμικό Κράτος» λέει στην κάμερα ο δήμιος.

Για τον αποκεφαλισμό του Χέινς έκανε δήλωση στο Twitter και ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, επιβεβαιώνοντας τη γνησιότητα του βίντεο των τζιχαντιστών.

«Ο φόνος του Ντέιβιντ Χέινς είναι μια πράξη απόλυτου κακού. Η σκέψη μου βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, που έχει δείξει εξαιρετικό θάρρος και δύναμη» έγραψε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: