6.9.14

H Realnews αυτής της Κυριακής...


Με τίτλο: "Προτείνουν 120 δόσεις για τις επιχειρήσεις" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει όλο το σχέδιο της κυβέρνησης για τη ρύθμιση των χρεών.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι...
η κυβέρνηση προτείνει "λύση-πακέτο για οφειλές σε τράπεζες, εφορίες και ταμεία" και σημειώνει: "100.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις που βρίσκονται στο "κόκκινο" εκτιμάται ότι θα μπορέσουν να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις τους και να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητά τους". Η Realnews αναφέρει ότι είναι "στο μικροσκόπιο της τρόικας η ρύθμιση, που προβλέπεται να κατατεθεί στη Βουλή τον Οκτώβριο", ενώ προβλέπονται "αλλαγές στο πτωχευτικό δίκαιο και δικαστικές αποφάσεις-εξπρές για τις μεγάλες υπερχρεωμένες επιχειρήσεις".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρεται στα 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ και έχει τίτλο: "Εκαναν τα γενέθλια... μνημόσυνο!". Ο Ν. Χατζηνικολάου επισημαίνει: "Το απισχνασμένο σήμερα ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ανακτήσει την παλαιά του αίγλη και επιρροή στηριγμένο σε πρόσωπα που αν δεν επικρατούσε στη χώρα ο "νόμος" της ατιμωρησίας των πολιτικών θα είχαν ήδη καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ούτε σε πρόσωπα που η ανικανότητα και η ανευθυνότητά τους οδήγησε τη χώρα σε μέγιστες εθνικές περιπέτειες".

Με αφορμή την έκθεση Θεσσαλονίκης όπου θα συγκρουσθούν, «κατά το έθιμο», οι κορυφαίοι πολιτικοί αντίπαλοι, ο Χρήστος Πασαλάρης θυμίζει στο σημερινό άρθρο του τους μεγάλους άθλους των Ελλήνων -κατά μήνα Σεπτέμβριο- όταν κατάφερναν να ενωθούν, αλλά και τις τραγικές συνέπειες του εθνικού διχασμού. Σημειώνει όμως για πρώτη φορά και την ασχετοσύνη των νεοσσών του πολιτικού μας συστήματος, με τις επερχόμενες δυσμενέστατες για την πατρίδα μεταβολές στον πλανήτη λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, με δηλητηρίαση της ατμόσφαιρας, ραγδαία υπερθέρμανση και άνοδο της στάθμης των θαλασσών, εξόχως επικίνδυνης για την τουριστική Ελλάδα και για τα παιδιά των σημερινών νέων…


Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Ο Αντώνης Σαμαράς στη ΔΕΘ: "Πολιτική αυτοκτονία οι πρόωρες εκλογές" - "Η Ελλάδα θα πάρει επίσημη πιστοποίηση ότι το χρέος είναι βιώσιμο".

- Βενιζέλος για Γ. Παπανδρέου: "Αυτόν τον άνθρωπο δεν τον ξαναβάζω στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ". Τι λέει ο πρόεδρος του Κινήματος σε φίλους και συνεργάτες για τον πρώην πρωθυπουργό.

- Δημήτρης Παπαδημούλης: "Οι πολίτες είναι διστακτικοί απέναντι στα πολλά "θα". Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι και πρέπει να γίνεται περισσότερο συγκεκριμένο και εφαρμόσιμο".

- Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: "Δήλωσα ότι ψηφίζω Κουβέλη, αλλά δεν φαίνεται να τον ψηφίζει το κόμμα του".

- Φώτης Κουβέλης: "Θα τα πω όλα στις 2 Οκτωβρίου στο Συνέδριο". 4 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ αρνούνται να τον ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ποιοι αποχωρούν τις επόμενες ημέρες από το κόμμα.

- Σταύρος Θεοδωράκης: "Αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο γοητευμένα με τους ΑΝΕΛ που μάλλον δεν χωράνε τρίτοι στην παρέα τους".

- Χρησμός Σημίτη: "Βλέπω εκλογές τον Νοέμβριο".

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:

"Τρελίτσες στο Παρίσι! Εμείς κάναμε ότι διαπραγματευθήκαμε κι αυτοί έκαναν ότι δεν μας έδειραν - απλώς δημιούργησαν "ατμόσφαιρα" για το επόμενο ραντεβού στην Αθήνα. Πάλι σε ουδέτερο έδαφος. Στην πρεσβεία της... Γερμανίας!"


Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Η Νικόλ έφυγε από το σπίτι. Σε κρίση ο γάμος της Κοτοβός με τον Βιγκόπουλο. Η επιχειρηματίας εγκαταστάθηκε πάλι στη Νέα Υόρκη μετά τα προβλήματα με τον σύζυγό της.

- "Οι ομορφότερες διακοπές της ζωής μας". Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τους δυο γιους τους πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι σε Τήνο, Κιλκίς και Χαλκιδική. Πλέον βρίσκονται στη βάση τους και προετοιμάζονται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

- Ελένη Φουρέιρα: "Μετακομίζει" στην Αγγλία! Για χάρη του Γιώργου Σαμαρά η τραγουδίστρια θα βρίσκεται συνεχώς μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Αθήνας.

- Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: "Δεν μπορώ να κυνηγάω τα κανάλια για τα λεφτά μου".

- Σπύρος Παπαδόπουλος: "Αντρας και μονογαμικός, δύσκολο!".

- Γουίλεμ Νταφό: "Δεν θα πεθάνω περιμένοντας το Οσκαρ. Δεν πρόκειται για κάτι που ένας σοβαρός ηθοποιός πρέπει να το έχει στόχο", δηλώνει στην "R".

- To δώρο του Μάνου στη Ναταλία. Το ταξίδι της παρουσιάστριας στη Θεσσαλονίκη και η έκπληξη από τον σύντροφό της.












real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: