3.9.14

H Τριερβελέρ βγάζει στη φόρα, τα άπλυτα του Ολάντ...

trieveler



Τα άπλυτα του Φρανσουά Ολάντ στη φόρα βγάζει η πρώην επίσημη αγαπημένη του Βαλερί Τριερβελέρ. Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας αφηγείται τα...
«μαγικά χρόνια» της, αλλά και τον τρόπο που «ισοπεδωμένη» έζησε το τέλος της σχέσης της με τον Φρανσουά Ολάντ, σε ένα βιβλίο το οποίο κυκλοφορεί σήμερα και μερικά αποσπάσματά του αποκάλυψε χθες το εβδομαδιαίο περιοδικό Παρί Ματς.
Στο βιβλίο της, με τίτλο «Ευχαριστώ γι' αυτή τη στιγμή», η δημοσιογράφος, η οποία έχει χωρίσει επισήμως με τον Γάλλο πρόεδρο από τον Ιανουάριο, αφηγείται κυρίως πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τη σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ.
«Η είδηση Ζουλί Γκαγέ είναι ο πρώτος τίτλος των πρωινών εκπομπών. [...] Καταρρέω, δεν μπορώ να το ακούσω, τρέχω στο μπάνιο. Παίρνω τη μικρή πλαστική σακούλα που περιέχει υπνωτικά (...) Ο Φρανσουά με έχει ακολουθήσει. Προσπαθεί να μου αποσπάσει τη σακούλα. Τρέχω στο δωμάτιο. Αρπάζει τη σακούλα, η οποία σκίζεται. Χάπια σκορπίζονται πάνω στο κρεβάτι και το πάτωμα. Καταφέρνω να μαζέψω μερικά. Καταπίνω όσα μπορώ. Θέλω να κοιμηθώ. Δεν θέλω να ζήσω τις ώρες που θα έρθουν. Αισθάνομαι την καταιγίδα που θα με χτυπήσει και δεν έχω τη δύναμη να αντισταθώ. Θέλω να φύγω. Χάνω τις αισθήσεις μου», γράφει η Τριερβελέρ.
Στο περιοδικό δημοσιεύονται και τρία άλλα αποσπάσματα του βιβλίου. Στο ένα η Τριερβελέρ αφηγείται τις πρώτες αντιδράσεις του Ολάντ όταν πληροφορήθηκε, το 2011, τη σύλληψη στη Νέα Υόρκη του σοσιαλιστή αντιπάλου του, του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν.
Σε άλλο απόσπασμα μιλά για τη ζήλια της Μισέλ Ομπάμα (γράφει «χαίρομαι που δεν είμαι η μοναδική ζηλιάρα») όταν ο Αμερικανός πρόεδρος φωτογραφιζόταν με την πρωθυπουργό της Δανίας στη διάρκεια της κηδείας του Νέλσον Μαντέλα και στο τελευταίο περιγράφει μια ξαφνική έφοδο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην συζύγου του Γάλλου προέδρου, σε εστιατόριο στη διάρκεια ενός τετ-α-τετ της μαζί του.
«Όσον αφορά τα κρατικά απόρρητα, (ο Φρανσουά Ολάντ) μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Η Βαλερί μιλάει για έρωτες, για ρήξεις και για πάθη», συνοψίζει η δημοσιογράφος που επιμελείται το δημοσίευμα.
Ο Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε στις 25 Ιανουαρίου το τέλος της κοινής ζωής του με την Βαλερί Τριερβελέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: