19.9.14

Μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα για τον KillahP...


fyssasΛαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες, από διάφορα μουσικά ρεύματα. Οι τραγουδιστές ενώνουν τις φωνές τους, με σκοπό να...
τιμήσουν τον Παύλο, που δολοφονήθηκε πριν από ένα χρόνο, στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά. Ζωντανή μετάδοση.




mnimeio-stixoi


Η αντιφασιστική συναυλία πραγματοποιείται στην πλατεία του Συντάγματος. Παίρνουν μέρος περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες, από διάφορα μουσικά ρεύματα. Οι τραγουδιστές ενώνουν τις φωνές τους, με σκοπό να τιμήσουν τον Παύλο, που δολοφονήθηκε πριν από ένα χρόνο, στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά.

Τη συναυλία οργανώνουν «οι φίλου του Παύλου Φύσσα» και θα μεταδίδεται ζωντανά σε πόλεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό από το The Press Project.

Μεταξύ άλλων, συμμετέχουν μουσικοί που είχαν συνεργαστεί με τον Παύλο Φύσσα και ανήκουν στην hip hop σκηνή, αλλά και οι: Δ. Πουλικάκος, Γ. Γιοκαρίνης, Σπ. Γραμμένος, Ν. Ζιώγαλας, Λαθρεπιβάτες, Γ. Χαρούλης, Κακό Συναπάντημα, Σπυριδούλα, Μπ. Στόκας, Υπόγεια Ρεύματα, magic de spell.



Κλειστό είναι το μετρό του Συντάγματος από τις 16.00.

Το απόγευμα της Πέμπτης, δεκάδες χιλιάδες άτομα διαδήλωσαν στο Κερατσίνι. Η πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα κατέληξε στην πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης, όπου ακούγονταν, μεταξύ άλλων, τραγούδια του Παύλου Φύσσα. Η μία πορεία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20.15, την ώρα που στους δρόμους του Κερατσινίου σημειώνονταν επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας, η οποία έκανε εκτεταμένη χρήση κρότου λάμψης και δακρυγόνων.
Δείτε Live τη συναυλία εδώ..
efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: