19.9.14

Είπαν «Oχι» στη ΝΕΡΙΤ, Κ. Αγγελόπουλος και Ν. Σίμος...



 Με το… φανάρι του Διογένη ψάχνουν στη ΝΕΡΙΤ να βρουν πρόσωπα για να στελεχώσουν το διοικητικό συμβούλιο.
Τις τελευταίες μέρες, έγινε κρούση στον Κώστα Αγγελόπουλο και τον Νίκο Σίμο, των οποίων η απάντηση ήταν… ευγενώς αλλά καθέτως αρνητική.
Οπως...
διαβάζουμε στις typologies.gr.

Με το… φανάρι του Διογένη ψάχνουν οι αρμόδιοι περί τα ΜΜΕ κυβερνητικοί παράγοντες να βρουν πρόσωπα με  επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο του Τύπου και με αποδοχή από την κοινωνία, για να στελεχώσουν το διοικητικό συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες έγινε κρούση σε δύο από τους πιο έγκυρους δημοσιογράφους, στον πρώην διευθυντή της «Καθημερινής» Κώστα Αγγελόπουλο και στον Νίκο Σίμο, ο οποίος είχε αναλάβει διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ επί κυβέρνησης Σαμαρά. Και η απάντησή τους ήταν… ευγενώς αλλά καθέτως αρνητική. Και δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική, γιατί ο μεν Ν. Σίμος έφυγε κακήν κακώς διότι διαφωνούσε με τις εντολές του Μαξίμου αλλά και δημόσια είχε ταχθεί κατά του λουκέτου στην ΕΡΤ, ο δε Κ. Αγγελόπουλος ήταν εξ υπαρχής αντίθετος στο κλείσιμο της ΕΡΤ.
Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν αποδεχθεί την πρόταση του προέδρου της ΝΕΡΙΤ, καθηγητή Αντώνη Μακρυδημήτρη (πριν και ο ίδιος παραιτηθεί), ο συγγραφέας Θαν. Βαλτινός και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ζούλας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: