18.9.14

Tο τέρας της λογικής ...

Άδωνις Γεωργιάδης, το τέρας της λογικής (βίντεο)Αφού πρώτα έχρισε εαυτόν λογικό, ο Άδωνις Γεωργιάδης προσέβαλε τη βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή ενώπιον της ολομέλειας του Γ’ θερινού τμήματος της Βουλής με την...
ανοχή του προεδρεύοντος του Σώματος, κ. Τραγάκη, ξεχνώντας ότι πλέον δεν έχει το… ακαταλόγιστο του μεμονωμένου βουλευτή, αλλά λειτουργεί ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και εκφράζει όλη την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος για την κύρωση των συμβάσεων μεταξύ Ελλάδας και πετρελαϊκών εταιρειών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τάχθηκε υπέρ της υπογραφής των συμβάσεων, λέγοντας σε μια αποστροφή του λόγου του ότι κάθε λογικός άνθρωπος θα τις ψήφιζε.

Η φράση του αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ραχήλ Μακρή, η οποία εξέφρασε τη διαφωνία της. Τότε ο βουλευτής της ΝΔ της απάντησε: «Δεν μπορεί λογικός άνθρωπος με λογικά επιχειρήματα είπα, δεν μιλάω για σας κυρία Ραχήλ Μακρή, μιλάω για λογικό άνθρωπο».
Δείτε το βίντεο...

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: