19.9.14

Απάντηση του Έψιλον TV...

...για τα χρωστούμενα των εγκαινίων...


Μετά από δημοσιεύματα ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία το "EPSILON TV" δεν έχει αποδώσει τις αποζημιώσεις ορισμένων εκ των συμμετεχόντων στην εκδήλωση για την...
παρουσίαση του νέου προγράμματος, που πραγματοποιήθηκε στις 11/9/2014 στις εγκαταστάσεις του Γκολφ Γλυφάδας, οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού δηλώνουν τα ακόλουθα:

Ο Τηλεοπτικός σταθμός έχει αποζημιώσει πλήρως όλους όσοι ενεπλάκησαν στη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Υπήρξαν ωστόσο κάποιοι εξωτερικά συνεργαζόμενοι (ο κ. Γιάννης Καζανίδης) με τον τηλεοπτικό σταθμό, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και μέχρι σήμερα, παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις του λογιστηρίου μας δεν έχουν παραλάβει τις αμοιβές τους.

Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της δικής τους απαίτησης να αποζημιωθούν δίχως να προχωρήσουν στην έκδοση παραστατικών (Δελτία Παροχής Υπηρεσιών), καθώς υποστηρίζουν ότι ο κ. Καζανίδης, ο οποίος τους διέθεσε για τις ανάγκες της εκδήλωσης, τους είπε να "πληρωθούν Μαύρα" και να μην κόψουν παραστατικά.

Όπως είναι φυσικό, τόσο η διοίκηση όσο και οι οικονομικές υπηρεσίες του τηλεοπτικού σταθμού "EPSILON TV", αρνούνται κατηγορηματικά να προβούν σε ανάλογη πράξη, που αντίκειται στους Νόμους και αποτελεί όχι μόνο ποινικό αλλά και ηθικό παράπτωμα. Ο Σταθμός μας, καταδικάζει ανάλογες παράνομες πράξεις και περιμένει από τους εμπλεκόμενους να εξοφληθούν, όπως ακριβώς επιβάλλει το γράμμα του Νόμου.

Δεν κρύβουμε ότι η αλλοίωση της πραγματικότητας, όπως αυτή δημοσιεύτηκε από μέσα ενημέρωσης, μας προβληματίζει και μάλιστα τη στιγμή που το "EPSILON TV" έχει ήδη κάνει δυναμική αρχή με το νέο του τηλεοπτικό πρόγραμμα. Όχι μόνο δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς και παράνομα κυκλώματα, αλλά καταγγέλλουμε κάθε ανάλογη προσπάθεια.

Τέλος, επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας και δηλώνουμε ότι θα στραφούμε με τη βοήθεια του νόμου, σε βάρος οποιουδήποτε επιχειρήσει να πλήξει το κύρος και την αξιοπιστία μας.

Ευχαριστούμε για τη δημοσίευση
Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: