12.10.14

«Εγώ έβαλα τον Ρουπακιά στις ομάδες ασφαλείας»...

Ομολογία ΣΟΚ: “Εγώ έβαλα τον Ρουπακιά στις ομάδες ασφαλείας” 
Πρόκειται για ομολογία που σοκάρει. Ο κατηγορούμενος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και στέλεχος της Χρυσής Αυγής προφυλακισμένος Νίκος Αποστόλου ομολογεί σε ...
ηχητικό ντοκουμέντο που διαθέτει «Το Βήμα της Κυριακής» και εντοπίστηκε πρόσφατα ότι: «Αυτόν… τον Γιώργο Ρουπακιά εγώ τον έβαλα στις ομάδες ασφαλείας».
Με το νεότερο αυτό στοιχείο, που αποτελεί μέρος της δικογραφίας, καταρρίπτεται εντελώς ο ισχυρισμός ότι η οργάνωση και τα κεντρικά δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα.
Αποδεικνύεται ότι οχι μόνο ο Ρουπακιάς ήταν οργανωμένος αλλά ήταν και μέλος των ομάδων ασφαλείας.
Η συνομιλία έγινε στις 19 Σεπτεμβρίου 2013 μετά τη δολοφονία και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Αποστόλου μιλάει με πρόσωπο που εμπιστεύεται.
Α: «Θυμάσαι αυτό που έγινε στο Κερατσίνι, στην Αμφιάλη, με τον Ρουπακιά; Θυμάσαι που νταραβεριζόμουνα με…»
Β: «Α, του Ρουπακιά ήταν;»
Α: «Ναι, κι αυτόν εγώ τον είχα βάλει στις ομάδες ασφαλείας… τον ηλίθιο..».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει σήμερα κι άλλο ηχητικό ντοκουμέντο όπου ομολογείται, σε συνομιλία πάντα με τον Νίκο Αποστόλου ότι «οι Νικαιώτες τα παίρνανε από παντού, από παππούδες, περιπτεράδες, Πακιστανούς».
Ο Νίκος Αποστόλου εκτός από τις κατηγορίες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση δικάζεται στις 20 Οκτωβρίου στο Πρωτοδικείο Πειραιά για απρόκλητη σωματική βλάβη από κοινού διότι επιτέθηκε με άλλους… συντρόφους του σε μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας στον Πειραιά στις 15.12.2012.

  ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: