21.10.14

«Μαλλιά κουβάρια», Κωνσταντοπούλου - Τριαντάφυλλος...

Η αρχή έγινε όταν ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου και ζήτησε παρέμβαση από τον Προεδρεύοντα προκειμένου να σταματήσει η φασαρία που προκαλούσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

«Να μας...
κάνει μήνυση» ήταν η απάντηση του κ. Κώστα Τριαντάφυλλου για να εισπράξει την άμεση αντίδραση της βουλευτού « Κύριε Τριαντάφυλλε, 139 εκατομμύρια ευρώ είναι ο Προϋπολογισμός της Βουλής. Έχετε σίγουρα λόγο και εσείς σε αυτόν, διότι κατά την Ευρωπαϊκή Προεδρία και στη διάρκεια της COSAC ανακοινώθηκε ότι παρατέθηκε ένα γεύμα από εσάς.

Φαντάζομαι ότι αυτό έγινε με χρήματα που διατέθηκαν από τον Προϋπολογισμό της Βουλής για την Προεδρία και φαντάζομαι ότι θα θελήσετε ενδεχομένως να εξηγήσετε πώς γίνονται τέτοιου τύπου ανακοινώσεις παράθεσης γευμάτων». Αναφορικά με τα στοιχεία του προϋπολογισμού της Βουλής υποστήριξε πως «υπάρχει μία «λαϊκιστικής» διάθεσης απεύθυνση στην ανάγκη εξοικονόμησης, την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση και οι επιτελείς της είναι αφειδείς απέναντι στη διαπλοκή, στα συμφέροντα και στις ανάγκες δημοσίων σχέσεων και την ίδια ώρα που η δημοκρατία πλήττεται στον πυρήνα της. Το ότι επιχειρείται με οικονομικά, ποσοτικά κριτήρια να αναπτυχθούν επιχειρήματα συρρίκνωσης της δημοκρατίας, δεν είναι η πρώτη φορά που το βιώνουμε. Το βιώσαμε με το «χουντικής» κοπής διάγγελμα του κ. Κεδίκογλου όταν η Κυβέρνηση Σαμαρά έριξε το «μαύρο» στην ΕΡΤ».

Από την άλλη πλευρά ο κ. Τριαντάφυλλος απαντώντας επι προσωπικού είπε πως το γεύμα που παρατέθηκε ήταν στα πλαίσια της Προεδρίας και όχι δικό του ενώ για την κυρία Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι «δεν είναι πρώτη φορά που συκοφαντεί, χυδαιολογεί εντός της αιθούσης. Με αυταρέσκεια και αλαζονεία θέλει να επιβάλλει την απόλυτη σιωπή. Με συνεχή ποινικοποίηση της άλλης άποψης, λοιδορεί το πολίτευμα και αυτό την ταυτίζει με την Χρυσή Αυγή και γίνεται ανεκτή από Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ»...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: