7.10.14

Σφάχτηκε με τον Τζαμτζή ο Στρατούλης...

Σφάχτηκε με τον Τζαμτζή ο Στρατούλης και πήγε να φύγει από το πλατό (ΒΙΝΤΕΟ) 
... και πήγε να φύγει από το πλατό.
Βότκες, κωλοτούμπες και φωνές, ήταν κάποια από τα highlights (ΒΙΝΤΕΟ)...
Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνάντηση του βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή με  τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη στην πρωινή  εκπομπή του ΑΝΤ1.

Βότκες, κωλοτούμπες, φωνές και μια παρ’ ολίγον...
αποχώρηση από το πλατό ήταν κάποια από τα highlights του ανταμώματος τους.

Όταν η κουβέντα πήγε στην διαγραφή του χρέους και ο κύριος Στρατούλης ανέπτυξε τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ "όταν γίνει κυβέρνηση", τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι δύο βουλευτές αντάλλαξαν πικρές κουβέντες 
«Για το θέμα της ακύρωσης των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων που σφάγιασαν μισθούς και συντάξεις, επέβαλαν φορομπηχτικές πολιτικές και ξεπούλησαν δημόσια περιουσία δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Θα τα κάνει η Βουλή των Ελλήνων με άλλη πλειοψηφία από αντιμνημονιακές δυνάμεις» είπε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εξήγησε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαπραγματευτεί για να διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου χρέους»
«Δεν δέχομαι την ορολογία μονομερώς. Θα κάνουμε ως ανεξάρτητη κυρίαρχη  χώρα αυτό που υπηρετεί το συμφέρον του ελληνικού λαού» πρόσθεσε ο κ.Στρατούλης, προκαλώντας την αντίδραση του κ.Τζαμτζή.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές γλώσσες... Η Αριστερή πλατφόρμα στην οποία συμμετέχει ο κ.Στρατούλης μέχρι χθες έλεγε πως ανάσα για την οικονομία είναι η διαγραφή του χρέους, η άλλη πλευρά η πιο σύγχρονη λέει απόσυρση και “πάγωμα” του χρέους. Πάψτε να λέτε ψέματα και παραμύθια στον κόσμο» είπε με δυνατή φωνή ο γαλάζιος βουλευτής, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση πως από τη μία δίνει αγώνες κατά ενός συγκεκριμένου αναψυκτικού και από την άλλη... πίνει βότκες!
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς υπόσχεται όλα σε όλους. Το από πού θα βρείτε τα λεφτά δεν λέτε. Θα φορολογήσετε επιπλέον τους πολίτες; Πάψτε να κοροϊδεύετε. Λέτε ξανά το "λεφτά υπάρχουν" του 2009. Δυστυχώς θα είναι πολύ κακό για όλη την χώρα αν πιστέψουν ξανά το "λεφτά υπάρχουν" που λέτε. Ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να παλεύει κατά της Κόκα Κόλα. Έχουν δώσει σε ένα παιδάκι ένα μπαλόνι που γράφει “δεν θα πιούμε ξανά κόκα κόλα" και από την άλλη πίνουν βότκα … Για γέλια είστε. Κάνετε τέτοιες κωλοτούμπες που απορώ» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τζαμτζής, δείχνοντας παράλληλα μια σχετική φωτογραφία με τον κ.Στρατούλη.
«Δεν δέχομαι να μιλάμε για μονομερείς ενέργειες. Δεν σας τιμά αυτό που κάνετε. Ψέματα λέτε εσείς  επί 4, 5 χρόνια στον ελληνικό λαό, ότι θα βγει στους δρόμους της ανάπτυξης και έχει βγει στους δρόμους της πείνας. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παλέψει για την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους» είπε εξοργισμένος ο κ.Στρατούλης.
«Γαργάρα θα κάνετε» του ανταπάντησε ο κ.Τζαμτζής. Και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...
«Έχετε πάθει νευρικό κλονισμό. Είστε απαράδεκτος» του είπε ο κ.Στρατούλης και επιχείρησε να φύγει από το στούντιο.  
Τελικά,  χάρη στην παρέμβαση του ψυχραιμότερου Γ.Παπαδάκη,  ο κ.Στρατούλης έμεινε στο πλατό και κατηγόρησε τη ΝΔ για «εθνική υποτέλεια και εθελοδουλία όταν αποκαλεί τον στόχο του ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρος του χρέους μονομερή ενέργεια».

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: