13.10.14

Κόντρα για τα "κομματόσκυλα"...

Γ. ΠατούληςΗ φράση "κομματόσκυλα της Κουμουνδούρου", που χρησιμοποίησε...
η δημοτική αρχή του Δήμου Αμαρουσίου, πρόσθεσε ακόμα ένα πεδίο αντιπαράθεσης, μεταξύ του
κυβερνητικού πόλου και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτή τη φορά σε αυτοδιοικητικό επίπεδο.
Τη φράση αυτή σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, με την ακόλουθη ανακοίνωση: "Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ταιριάζει η λογική του χθες. Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» δεν είναι κομματική οργάνωση αλλά ανεξάρτητη δημοτική κίνηση.

Σε αυτήν συμμετέχουν ισότιμα προοδευτικοί πολίτες, ανάμεσά τους και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Η παρουσία αυτής της δημοτικής κίνησης στο Μαρούσι και η συνέπεια του έργου της εμπνέει βαθιά εμπιστοσύνη για τη δημοκρατικότητα των διαδικασιών με τις οποίες λειτουργεί.

Θυμίζουμε στον κ. Πατούλη ότι αντίθετα ο ίδιος ως Δήμαρχος Αμαρουσίου δεν σέβεται τον θεσμικό του ρόλο. Δεν τον σέβεται, όταν χρησιμοποιεί αυθαίρετα το Γραφείο Τύπου του Δήμου αφενός εν είδει προσωπικού του γραφείου πολιτικής προβολής, αφετέρου για αήθεις και απρόκλητες επιθέσεις εναντίον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν αφορούν τον αυτοδιοικητικό θεσμό.

Ας μπει ένα τέλος σε αυτές τις λογικές. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πολιτική δύναμη που εκφράζει το νέο που θα αντικαταστήσει σύντομα το μνημονιακό και παλαιοκομματικό σύστημα που καταρρέει. Αυτή η πολιτική δύναμη που εξασφαλίζει το αύριο του τόπου αφήνει τον κ. Πατούλη να διεκδικεί την ιδιότητα του γνήσιου εκπροσώπου των παλαιοκομματικών πρακτικών του παρελθόντος". 
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: