8.10.14

Δραγασάκης: Έχετε κάνει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι...


BINTEO...

Σαν μία άσκηση πως θα φερθεί η ΝΔ όταν θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ο Γιάννης Δραγασάκης. "Τι συζητάμε; Αν καταλάβαμε καλά από τη...
ν ομιλία του κ. Βορίδη δεν υπάρχει κανένα θέμα να διαπραγματευθούμε. Το χρέος; Τα μνημόνια; Τους εφαρμοστικούς νόμους; Αφού όλα πάνε τόσο καλά. Το πολιτικό μήνυμα είναι ότι όλα πάνε καλά" είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον κατηγόρησε την κυβέρνηση για «τακτικισμό χωρίς πολιτική ουσία». «Η κυβέρνηση καταφεύγει σε αυτή την κίνηση γιατί ενοχλήθηκε από την απήχηση που βρίσκει στο λαό οι προτάσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Γιάννης Δραγασάκης και συνέχισε: «Έχετε καταντήσει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι και εμείς θα προσπαθήσουμε να συμμαζέψουμε την κατάσταση».

Παράλληλα εκτίμησε ότι τελικά ο πρωθυπουργός θα μιλήσει πριν από την ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης. «Ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει στο τέλος της διαδικασίας όταν δεν θα μπορεί κανείς να του απαντήσει. Διότι είναι ο πρωθυπουργός των μονολόγων» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε το βίντεο...

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: