17.10.14

Παπαδημούλης: «Μετά το φιάσκο ...


...η κυβέρνηση αναζητά αλλαγή περιτυλίγματος και όχι ουσίας» ...
«Το περίφημο success story του Α. Σαμαρά, μετά το τριπλό φιάσκο σε Παρίσι, Βερολίνο και Ουάσιγκτον, φαίνεται οτι δεν πείθει ούτε τους ...
Έλληνες, ούτε τους δανειστές, ούτε τις αγορές» δήλωσε στο Κόκκινο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης τονίζοντας πως η κυβέρνηση πλέον «αφήνει τα περί εξόδου απο το Μνημόνιο και προσχωρεί στην άποψη για τη προληπτική γραμμή πίστωσης που θα συνοδεύεται με όρους».

«Επιβεβαιώνεται η εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ οτι αναζητείται η αλλαγή συσκευασίας και όχι ουσίας, θα είναι μια άλλου είδους ισχυρή εποπτεία με σκληρούς όρους και μακρόχρονη επιτήρηση δεκαετιών» δήλωσε ο Δ. Παπαδημούλης.

Χαρακτήρισε ψέμα τις δηλώσεις Σαμαρά περί εποπτείας της Ελλάδας στο πλαίσιο του μηχανισμού που βρίσκεται σε εφαρμογή σε Ιρλανδία και Πορτογαλία τονίζοντας πως «θα είναι κάτι πολύ βαρύτερο».

«Η ευρωζώνη κινδυνεύει απο τη δογματική λογική της Μέρκελ και όχι απο τον ΣΥΡΙΖΑ. Η προπαγάνδα της κυβέρνησης και το παραμύθι οτι ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει δραχμή και χρεοκοπία δεν πουλάει πλέον, είναι μια καραμέλα που έχει λιώσει» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: