7.10.14

Σκουρλέτης: Αδικαιολόγητη και προσβλητική η αντικατάσταση Σαμαρά από τον Βορίδη...


«Αδικαιολόγητη και προσβλητική» για το κοινοβούλιο χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, την απουσία του πρωθυπουργού, Aντώνη Σαμαρά από τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, που έχει ζητήσει η κυβέρνηση.

Μιλώντας στον...
ΣΚΑΪ, ο Σκουρλέτης καυτηρίασε την αντικατάσταση του Αντώνη Σαμαρά στην τριήμερη συζήτηση στη Βουλή από τον υπουργό Υγείας Μάκη Βοριδη, τον οποίο χαρακτήρισε «ακροδεξιό κέρας της κυβέρνησης».

Σχετικά με το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2015, σημείωσε ότι κινείται στη γνωστή λογική της κυβέρνησης και διαψεύδει τις διαβεβαιώσεις του   Σαμαρά περί χαλάρωσης των μέτρων λιτότητας και περί ελαφρύνσεων.

«Είναι ένας προϋπολογισμός στον αέρα και σε μεγάλο βαθμό πλαστός γιατί δεν θα κληθεί να τον εφαρμόσει ο  Σαμαράς, αλλά άλλος πρωθυπουργός», συμπλήρωσε ο   Σκουρλέτης.

Αναφερόμενος στην προεδρική εκλογή, εκτίμησε ότι ο αριθμός των 180 βουλευτών είναι ένα νούμερο άπιαστο και πως στον αριθμό αυτό επιδρά και η κοινωνία.

Σε ό,τι αφορά τις θέσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος είπε ότι όλοι μιλάνε για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, παραδεχόμενος πως η επίτευξη του εν λόγω στόχου δεν είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί από τη μια ημέρα στην άλλη.

Τέλος, ο   Σκουρλέτης επιβεβαίωσε εμμέσως την απόφαση που φαίνεται να έχει ληφθεί στην Κουμουνδούρου να μην εμφανίζονται τα στελέχη του κόμματος στις ίδιες ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Εξήγησε πως ο ίδιος εφαρμόζει αυτό το μοντέλο εδώ και δύο χρόνια, καθότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ανήκει σε αυτούς «που δεν έχουν όρια».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: