21.10.14

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε ο Φορτσάκης...

ekpa2Οξύνεται το κλίμα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο πρύτανης του ιδρύματος κατέθεσε ...
μήνυση κατά παντός υπευθύνου για διατάραξη λειτουργίας πανεπιστημίου. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών με τη σειρά του, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης .
           
Την ώρα που οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ και φοιτητές δηλώνουν ανυποχώρητοι, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεόδωρος Φορτσάκης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για διατάραξη λειτουργίας πανεπιστημίου (πλημμέλημα).
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρύτανης στη μήνυσή του, δεν ζητά άμεση παρέμβαση της αστυνομίας και αναφέρει ότι δεν υπάρχουν καταστροφές στο πανεπιστήμιο.
Μετά την υποβολή της μήνυσης, ο προϊστάμενος  της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, για να εξακριβωθεί η αλήθεια όσων καταγγέλθηκαν.

Αρνήθηκε ο πρύτανης να συναντηθεί με τους διοικητικούς και τους φοιτητές

Δεν υποχωρούν οι διοικητικοί υπάλληλοι του ιδρύματος καθώς και οι φοιτητές του ΕΚΠΑ, την ίδια ώρα που ο πρύτανης Θόδωρος Φορτσάκης αρνείται να δει αντιπροσωπεία των συγκεντρωθέντων, εφ' όσον δεν αποχωρήσουν.

Ο πρύτανης του ΕΚΠΑ έθεσε ως προϋπόθεση την αποχώρηση για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, αίτημα ωστόσο που δεν έγινε αποδεκτό από τους υπαλλήλους και τους φοιτητές που δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: