6.10.14

Στον Κορυδαλλό ο Αντ. Σταμπούλος ...



  Λειψή η δικογραφία...
Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα ο Αντώνης Σταμπούλος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, 2 Οκτωβρίου, ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας. Μετά την...
απολογία του στον εφέτη ανακριτή, ο 31χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.
Είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ένταξης και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση, έκρηξης, κατοχής εκρηκτικών, κλοπής, πλαστογραφίας, αντίστασης κατά της αρχής, ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και οπλοφορίας.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να απολογηθεί έως ότου -όπως αναφέρει η συνήγορός του, Ι. Κούρτοβικ- να ενημερωθεί για τη δικογραφία, που έχει σχηματισθεί σε βάρος του, δικογραφία η οποία δεν περιλαμβάνει τίποτα από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα η κ. Κούρτοβικ, δηλωσε πως: «Αυτό το πανηγύρι δεν αντιστοιχεί με τίποτα στο υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ανακριτή και παραδόθηκε. Αν δίνεται υλικό στα μίντια και όχι στον κατηγορούμενο και τον ανακριτή υπάρχουν σοβαρές παραβιάσεις του νόμου, του τεκμηρίου αθωότητας του κατηγορουμένου». Επίσης, σημείωσε πως δεν προσδιορίζονται στο κατηγορητήριο οι σχέσεις του κατηγορούμενου με τις συγκεκριμένες πράξεις που του αποδίδονται.
To πρωί της Κυριακής, κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή, υπήρξε συγκέντρωση αλληλέγγυων στον Αντ. Σταμπούλο, o oποίος δημοσιοποίησε και μέσω του athens.indymedia δήλωσή του για τα γεγονότα.
 left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: