15.10.14

ΠΣΥΥΕΝ: "Ο υπουργός Ναυτιλίας αποφεύγει να μας συναντήσει"...

Varvitsiotis-MiltiadisΤην έντονη διαμαρτυρία τους και προβληματισμό τους εκφράζουν οι πολιτικοί υπάλληλοι του υπουργείου Ναυτιλίας, επειδή...
– όπως σημειώνουν – αν και έχουν απομείνει περίπου 20 μέρες για την εφαρμογή του ΠΔ 103/14 «Οργανισμός ΥΝΑ» και παρά τα συνεχή αιτήματα του Συλλόγου τους, ο υπουργός Ναυτιλίας αποφεύγει να συναντηθεί με το δσ του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας (ΠΣΥΥΕΝ).

Οι πολιτικοί υπάλληλοι καλούν τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να σταματήσει να κρύβεται από τον Σύλλογο και το προσωπικό του ΥΝΑ και προειδοποιούν ότι «το αναχρονιστικό μόρφωμα που υπέγραψε δεν έγινε και δεν θα γίνει αποδεκτό». Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των πολιτικών υπαλλήλων τονίζουν επίσης ότι, όπως φαίνεται, ο «υπουργός έχει άλλες προτεραιότητες του στις συναντήσεις με φιλοζωϊκούς συλλόγους, όχι όμως με το Σύλλογο των πολιτικών υπαλλήλων, ειδικά τώρα που τα προβλήματα στο ΥΝΑ με την εφαρμογή του νέου Οργανισμού οξύνονται».

Επιπλέον, χαρακτηρίζουν τις αποφάσεις κατανομής και τοποθέτησης του προσωπικού «μαγειρεμένες» με προσωπικά κίνητρα και επιλογές – αποφάσεις που δεν εξυπηρετούν τη λειτουργία των υπηρεσιών, χωρίς αξιοκρατία, που δεν θα γίνουν αποδεκτές.



Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: