21.10.14

Πόση υποκρισία!...

maziotis2 
 efsyn.gr

Έξαλλοι οι καλοί συνάδελφοι με την απαίτηση «άκουσον άκουσον» του Νίκου Μαζιώτη να θέλει να μιλήσει τηλεφωνικά σε πολιτική εκδήλωση.
Μάλιστα ειδικά ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου στη ραδιοφωνική εκπομπή του ανέφερε ότι...
«πώς είναι δυνατόν να ζητάει ο Μαζιώτης να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματά του τη στιγμή που ο Επαναστατικός Αγώνας και ο ίδιος καταπάτησαν το απόλυτο δικαίωμα αυτό της ανθρώπινης ζωής».

Πέρα από το γεγονός ότι οι συνάδελφοι είναι πλημμελώς ενημερωμένοι δεδομένου ότι ούτε ο Επαναστατικός Αγώνας ούτε ο Μαζιώτης έχουν κατηγορηθεί για κάποια ανθρωποκτονία, θα έπρεπε όλοι οι «διαμαρτυρόμενοι» να γνωρίζουν ότι τα δικαιώματα των κρατουμένων δεν είναι α λα καρτ.

Πολλές φορές ποινικοί με βαριά εγκληματική δράση έχουν δώσει μέχρι και συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, έχουν κάνει δηλώσεις κι έχουν στείλει επιστολές, άσχετα με το αν οι ίδιοι είχαν αφαιρέσει μια ζωή.

Είναι δε υποκριτικό να στερείται αυτό το δικαίωμα ένας συγκεκριμένος κρατούμενος, ασχέτως της βαρύτητας των πράξεών του, όταν προφυλακισμένα μέλη της εγκληματικής Χρυσής Αυγής δίνουν κάθε μέρα συνεντεύξεις και κάνουν ολόκληρες διαδικτυακές εκπομπές, προκαλώντας ανοιχτά ακόμα και σε πράξεις βίας χωρίς -και πολύ σωστά- καμία τηλεφωνική γραμμή να διακόπτεται.

Α.Ψ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: