10.10.14

Κουβέλης: Η κυβέρνηση ομολόγησε την αδυναμία της...

Βίντεο...

"Η Δημοκρατική Αριστερά δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση" δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Φώτης Κουβέλης, κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση..

Ο...
Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στην αρχή της ομιλίας του τόνισε ότι "η αισιοδοξία που προβάλλει η κυβέρνηση, δεν αντιστοιχεί στην οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα" προσθέτοντας ότι "δεν μπορούν και δεν πρέπει να συνεχιστούν οι ίδιες πολιτικές".

"Η συνέχιση της ίδιας πολιτικής εμποδίζει τη μετάβαση στην πραγματική ανάπτυξη. Εύκολες και μαγικές λύσεις βεβαίως δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως λύσεις δίκαιες και αποδοτικές. Αυτό είναι το πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης" σημείωσε μεταξύ άλλων.

"Ποιο το νόημα της σημερινής διαδικασίας ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση; Ο στόχος είναι προφανής: μια επίπλαστη κυβερνητική ενότητα που θα διασφαλίσει μία ελάχιστη συνοχή του κυβερνητικού σχήματος. Η "φυγή προς τα εμπρός" που επιχειρεί η κυβέρνηση - με ανοικτά τα κοινωνικά μέτωπα και την οικονομία στο τέλμα της ύφεσης - δεν είναι λύση. Είναι ομολογία αδυναμίας" τόνισε ο Φώτης Κουβέλης...


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: