7.10.14

Νέα στοιχεία δίνει ο συνοδηγός της νταλίκας...

Νέα στοιχεία δίνει ο συνοδηγός της νταλίκας
Συνοδηγό φέρεται ότι είχε ο 39χρονος Ρουμάνος οδηγός της μοιραίας νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο το πρωί της περασμένης Κυριακής στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο της Βέροιας.
Πρόκειται για...
έναν 46χρονο -επίσης Ρουμάνο- ο οποίος εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, όπου έδωσε κατάθεση, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο 39χρονος συμπατριώτης του περί "σπασμένων φρένων" στο βαρύ όχημα που οδηγούσε.
Την παραπάνω εξέλιξη επιβεβαιώνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο 46χρονος συνοδηγός φέρεται να δήλωσε ότι εγκατέλειψε -τραυματισμένος και υπό το βάρος του σοκ που υπέστη- τη νταλίκα, μετά τη φονική καραμπόλα, τρέχοντας προς τα παρακείμενα χωράφια.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, λίγο μετά το τραγικό συμβάν, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένα πρόσωπο να βγαίνει από τη μοιραία νταλίκα, θεωρώντας, όμως, αρχικά ότι επρόκειτο για τον οδηγό, ο οποίος τελικά συνελήφθη.
Όπως προκύπτει τώρα, το άτομο αυτό που βγήκε από το φορτηγό φέρεται να ήταν ο 46χρονος συνοδηγός, ο οποίος -κατά δήλωσή του- περιπλανήθηκε πεζός για αρκετές ώρες, φτάνοντας μέχρι την Πιερία, όπου σε κάποιο ορεινό χωριό του νομού ζήτησε βοήθεια.
Τελικά, οδηγήθηκε στη Βέροια, όπου κατέθεσε στις τοπικές αστυνομικές αρχές.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: