9.10.14

Παναττική στάση εργασίας στο δημόσιο την Παρασκευή...

Παναττική στάση εργασίας στο δημόσιο την ΠαρασκευήΠαναττική στάση εργασίας από την έναρξη λειτουργίας των υπηρεσιών μέχρι τις ...
12:00 το μεσημέρι έχει εξαγγείλει για αύριο Παρασκευή, η ΑΔΕΔΥ, καθώς εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης κατά των αποφάσεων του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με τις οποίες διαμορφώθηκε το θεσμικό πλαίσιο της αξιολόγησης των εργαζομένων στο Δημόσιο.

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζομένους στο Δημόσιο, σε συλλαλητήριο στις 9.30 το πρωί, έξω από το ΣτΕ, στην οδό Πανεπιστημίου 47-49 στην Αθήνα.

Επίσης, οργανώνει στις 19:00 αύριο, στην πλατεία Συντάγματος συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής, με αφορμή την ψηφοφορία στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Στη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ συμμετέχει και η ΠΟΕ – ΟΤΑ, που καλεί σε συμμετοχή στο συλλατήριο έξω από το ΣτΕ όλους τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην Περιφέρεια Αττικής, ώστε με την παρουσία τους «να στείλουν μήνυμα αντίδρασης και αγώνα στις πολιτικές που οδηγούν χιλιάδες εργαζόμενους στη διαθεσιμότητα- απόλυση και στη διάλυση όλων των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»...
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: