Πριν από περίπου δεκαπέντε μέρες, με αφορμή τον γάμο του υιού του βουλευτή της Ν.Δ., Σάββα Αναστασιάδη, βρέθηκε στη...
Θεσσαλονίκη ο μικρομέτοχος του ΟΠΑΠ, Δημήτρης Μελισσανίδης. Επί τη ευκαιρία της εκεί παραμονής του, ζήτησε να πληροφορηθεί ποιοι τραγουδάνε στα μαγαζιά της πόλης. Αφού του παρέθεσαν αναλυτικά τα σχήματα, επέλεξε να πάει ν’ ακούσει τον Ρέμο, χωρίς ωστόσο να καταλάβει περί τίνος επρόκειτο.
Ετσι, με το καλημέρα άρχισε τις γκάφες, αφού πήγε στη μουσική σκηνή λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, λες και επρόκειτο για σκυλάδικο στο Περιστέρι. Το «γατάκι από τη Νίκαια» συνοδευόταν από καλή παρέα.
Μια ψηλή ξανθιά κι έναν φουσκωτό. Κάποια στιγμή, στην παρέα προστέθηκαν και δύο γνωστά κορίτσια της αθηναϊκής showbiz. Από τα πρώτα λεπτά ο «Τίγρης» έδειχνε να απολαμβάνει τη συντροφιά της νεαρής μετανάστριας, που εκτός των άλλων κάνει καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Οσοι γνωρίζουν τον «Τίγρη» παραδέχονταν ότι η χαρά του θύμισε τις μέρες που είχε πλάι του στα μπουζούκια την (πρώην) φίλη του από τη Βουλγαρία.
Πάντως, ανεξάρτητα από τα συναισθήματα της συγκεκριμένης εξόδου, είναι αλήθεια ότι ο κυρ-Δημήτρης δείχνει να απολαμβάνει τα βράδια όταν συνοδεύεται από κορίτσια με καταγωγή από τις χώρες των Βαλκανίων. Κάποια στιγμή, και ενώ είχε περάσει η ώρα, ο μικρομέτοχος του ΟΠΑΠ θέλησε να εντυπωσιάσει την παρέα του. Ετσι, φώναξε τον μετρ και του ζήτησε να του φέρει λουλούδια.
Με ευγενικό τρόπο ο υπεύθυνος της μουσικής σκηνής προσπάθησε να εξηγήσει στον Μελισσανίδη ότι δεν επρόκειτο περί μπουζουξίδικου, αλλά περί μουσικής σκηνής, κατά συνέπεια δεν υπήρχαν άνθη! Πού να καταλάβει όμως ο «Τίγρης», ο οποίος με το γνωστό στυλάκι του επέμενε, πιέζοντας προς την κατεύθυνση της υλοποίησης της επιθυμίας του.
Τελικά, τα λουλούδια δεν ήρθαν και το μόνο που του έμεινε είναι να δίνει υποσχέσεις στα κορίτσια για πρόσληψη στον ΟΠΑΠ. Επί τη ευκαιρία, ας πει κάποιος στον Μελισσανίδη ότι στο Μέγαρο Μουσικής και στις μουσικές σκηνές ούτε πουλάνε ούτε πετάνε λουλούδια. Πέραν τούτου, όταν τη βγάζει τσάμπα, επειδή κερνά το αφεντικό του μαγαζιού, ας αφήνει κάτι παραπάνω στα παιδιά! Τα 400 ευρώ φιλοδώρημα δεν ταιριάζουν στο προφίλ του μικρομετόχου.