5.10.14

Βλάβη στα φρένα, ισχυρίζεται ο οδηγός της νταλίκας...

 Βλάβη στα φρένα δήλωσε ο οδηγός της νταλίκας
Ορφανός: Θα αποδοθούν ευθύνες για το δυστύχημα...
Πρόβλημα στα φρένα του φορτηγού ισχυρίστηκε ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο στην Εγνατία οδό.
Ο...
39χρονος οδηγός ρουμανικής υπηκοότητας που αρχικά επιχείρησε να διαφύγει, κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας και ανακρίνεται από τις αρχές, ενώ αύριο, Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Όπως υποστήριξε, περίπου 20 χιλιόμετρα πριν το σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία, διαπίστωσε πρόβλημα στα φρένα του φορτηγού γι' αυτό δεν μπόρεσε να κόψει ταχύτητα όταν του έγινε το σήμα.
Ο έλεγχος των πραγματογνωμόνων αναμένται να ρίξει φως στα όσα υποστήριξε ο 39χρονος οδηγός.
Να σημειωθεί επίσης ότι έχει συλληφθεί ο υπεύθυνος της ανδόχου εταιρείας εκτέλεσης των εργασιών.

Ορφανός: Θα αποδοθούν ευθύνες για το δυστύχημα

Στον τόπο του δυστυχήματος μετέβη ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, ο οποίος ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν και τόνισε πως θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν.
«Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί προανάκριση η αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας. Ωστόσο, θέλω να τονίσω πως η επέμβαση, τόσο της ΕΛ.ΑΣ., όσο και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ήταν άμεση. Με κατάλληλες ενέργειες, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες και να προχωρήσουν σε εκτροπή της κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα», δηλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.
Στη συνέχεια, ο Ορφανός επισκέφτηκε το γενικό νοσοκομείο της Βέροιας και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών από την διοικήτρια του νοσοκομείου, Αναστασία Μπούρτσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: