8.10.14

Οι όροι του Καμμένου, για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ...


Τι λέει για την Ραχήλ Μακρή.
HXHTIKO...
Τους όρους ενδεχόμενης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις "κόκκινες" γραμμές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποκάλυψε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.
«Δεν διαπραγματευόμαστε τις...
"κόκκινες" γραμμές μας και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τις αποδεχτεί αν θέλει να συνεργαστεί μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος και εξήγησε ποιες είναι αυτές οι "κόκκινες" γραμμές:
«Για μας δεν υπάρχει θέμα παραδόσεως του ονόματος "Μακεδονία", δεν υπάρχει θέμα ψήφισης σχεδίου Ανάν 2, δεν υπάρχει θέμα παράδοσης του τουρκικού προξενείου της Θράκης. Οι θέσεις μας ελληνοτουρκικά είναι συγκεκριμένες, όπως και στο θέμα διαχωρισμού εκκλησίας-κράτους.
Στα θέματα της οικονομικής πολιτικής θεωρούμε προϋπόθεση τη δημιουργία μία επιτροπής λογιστικού ελέγχου για να πάμε στη διαγραφή του χρέους. Αυτό δε σημαίνει μονομερείς διαγραφή του χρέους αλλά ότι θα δούμε που χρωστάμε, πόσα χρωστάμε και πως δημιουργήθηκαν και χρέη».
Ο Πάνος Καμμένος τόνισε μάλιστα ότι αν δεν υπάρξει απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτά τα θέματα δεν θα υπάρξει συνεργασία.
Αναφορικά με τη διαγραφή της Ραχήλ Μακρή, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «μανία αυτοπροβολής» και σημείωσε: «Ο καθένας διαλέγει το δρόμο του. Η κυρία Μακρή ήταν μία καλή βουλευτή, έκανε καλή δουλειά, αλλά από κει και πέρα η επιλογή της να μη σέβεται τους συναδέλφους της και να φέρεται με αυτόν τον τρόπο  δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή».

Ακούστε το ηχητικό, EΔΩ...

πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: