3.10.14

Κουράκος και Μπολαρης, δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης ...

 Τα πρώτα "Oχι" αρχίζει να μετράει η κυβέρνηση μετά την ανακοίνωση ότι ο Α. Σαμαράς θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή.
Ο Μάρκος Μπόλαρης, ανεξάρτητος βουλευτής, δήλωσε στην ...
ιστοσελίδα parapolitika.gr ότι θα δώσει αρνητική ψήφο στην κυβέρνηση όταν αυτή ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.
Οπως είπε: "Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι οι πολιτικές της παρούσας συγκυβέρνησης και της πολιτικής που ασκούν οδηγούν σε περαιτέρω ύφεση την χώρα. Είναι ανάγκη της χώρας να μπει σε νέο παραγωγικό μοντέλο. Αυτή η κυβέρνηση λοιπόν δεν μπορεί να πάρει την δική μου ψήφο εμπιστοσύνης".
 Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιάννης Κουράκος, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, τόνισε πως «διαφωνώ με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και δεν θα της δώσω ψήφο εμπιστοσύνης»
Και πρόσθεσε πως "εχουμε προτείνει άλλο δρόμο στην κυβέρνηση, που είναι σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης, το οποίο δεν υπάρχει. Παραμένουμε σε μια κατάσταση ατέρμονη με τους δανειστές. Το ότι το Μνημόνιο φεύγει, είναι σχετικό και το ότι η τρόικα φεύγει, επίσης είναι σχετικό".
Όσο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την στάση των ανεξάρτητων βουλευτών, ο   Κουράκος προειδοποίησε τόσο την κυβέρνηση, όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι κανείς δεν μπορεί να χαρακώσει την αξιοπρέπεια των ανεξάρτητων βουλευτών σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να κάνουν δηλώσεις εκ μέρους τους.

«Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί οι κρατούντες για το τι λένε για τους ανεξάρτητους βουλευτές. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να μας χαρακώσουν κάποιοι την αξιοπρέπειά τους. Έτσι όπως οδηγούν αυτό το γαϊτανάκι των δηλώσεων και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρωθυπουργός για το τι θα κάνουν οι ανεξάρτητοι θα είναι πολύ δυσάρεστο για όλους», σημείωσε και τόνισε: «Θα δούμε προς ποια κατεύθυνση θα κάνει η κυβέρνηση την αλλαγή πολιτικής, θα δούμε το πρόσωπο και θα περιμένουμε να μας πει ο κ. Σαμαράς, ποια είναι τα μαξιλαράκια του για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου να συμπληρωθούν οι 180. Ποια είναι τα μικρά κόμματα και ποιοι οι ανεξάρτητοι βουλευτές που περιμένει να ψηφίσουν;
Τη χώρα στις εκλογές θα την οδηγήσει η κυβέρνηση. Εάν δεν αλλάξει πολιτική και εάν δεν βρει ένα πρόσωπο που τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής, θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές», δήλωσε επίσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: