17.10.14

Το «ψηφιδωτό» των αγορών, η Περσεφονη και ο Ντογιάκος...


Το πόρισμα του εισαγγελέα Ντογιάκου που δείχνει το εδώλιο σε όλους τους  χρυσαυγίτες βουλευτές και χαρακτηρίζει το νεοναζιστικό μόρφωμα εγκληματική οργάνωση με  «πολιτικό μανδύα», οι συνεχόμενοι τριγμοί στις αγορές που δείχνουν νέο Μνημόνιο και η...
Περσεφόνη συμπληρώνουν το «ψηφιδωτό» του σημερινού Τύπου.
«Σκηνοθεσία Βερολίνου με κομπάρσο την Αθήνα» τιτλοφορείται το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών που σχολιάζει ότι με νέο μνημόνιο θέτουν όρους και «στηρίζουν» την παραπαίουσα κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. «Φιλόδοξους μεταρρυθμίσεις βαφτίζουν το νέον μνημόνιο οι δανειστές μετά την τρομοκράτηση των αγορών» συμπληρώνει η εφημερίδα.

«Τον πανικό για ‘άλλο’ Μνημόνιο» φέρνει στο πρωτοσέλιδό της η Δημοκρατία που κάνει λόγο για πιέσεις της Κομισιόν για νέο δάνειο. «Ανήμπορη να αντιδράσει η κυβέρνηση» σχολιάζει η εφημερίδα που «βλέπει» εκτός με το ένα πόδι εκτός κυβέρνησης τον υπ. Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη. «Αρχίζει το σίριαλ με τη Χρυσή Αυγή» σχολιάζει για το έτερο μεγάλο θέμα της ημέρας.

«Ανώμαλη προσγείωση» είναι ο τίτλος των Νέων που βλέπουν «στήριξη αλλά με όρους από Βρυξέλλες και Φρανκφούρτη» και ημέρα «αναδίπλωσης από το Μιλάνο μέχρι την Κουμουνδούρου». «Υποταγή και νέο Μνημόνιο» είναι ο τίτλος της Ελευθεροτυπίας που υποστηρίζει ότι μετά τα χαστούκια των αγορών, η κυβέρνηση άφησε τους Λεονταρισμούς. «Αιχμαλωσία διαρκείας» βλέπει η Αυγή που σημειώνει ότι οι προϋποθέσεις για τη νέα «βοήθεια» είναι το ασφαλιστικό, οι απολύσεις και οι πλειστηριασμοί.

«Δυο ραντεβού έστησαν το δίχτυ προστασίας» είναι ο τίτλος του Έθνους που περιγράφει πως «οργανώθηκε η διπλή στήριξη στην Ελλάδα από Κομισιόν και ΕΚΤ». «Οργάνωση έγκλημα» γράφει η εφημερίδα για τη Χρυσή Αυγή και αναφέρεται σε νέα στοιχεία για τη δομή τους «πυρήνες» και τους στόχους των ταγμάτων εφόδου. «Έτσι σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα» είναι ο δεύτερος τίτλος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. «Ο Ανώτατος Ηγέτης, οι ‘στρατηγοί’ και οι ‘εγκύκλιοι’ του αίματος» είναι ο τίτλος του Ελεύθερου Τύπου. 


tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: