16.10.14

Στην κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - Ποτάμι με φόντο τον Καμμένο ...

 
Αγριεύει η αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ποταμιού με σημείο αιχμής τη σχέση της Κουμουνδούρου με τους ΑΝΕΛ την οποία καταγγέλλει σε υψηλούς τόνους ο Στ. Θεοδωράκης. 
Η ...
συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, που θα γινόταν σήμερα αλλά αναβλήθηκε όπως ανακοίνωσε λόγο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο βρίσκεται στον αέρα.
Μιλώντας χθες στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «η σχέση του Καμμένου με τον κ. Τσίπρα είναι προσβλητική για τον κόσμο της αριστεράς ενώ στη συνέχεια ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης αλλά και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μίλησαν απαξιωτικά για το Ποτάμι.

«Είναι ένα μόρφωμα, υβρίδιο, πώς να το πει κανείς, το οποίο εντελώς εσκεμμένα και συνειδητά δεν παίρνει καμιά θέση με γωνίες, εκτός μνημονιακού μπλοκ» σημείωσε αναφορικά με το Ποτάμι ο Νίκος Βούτσης στο ρ/σ realfm. «Μπαλαντέρ παντός καιρού είναι αυτός που ψάχνει συμμαχίες και σε αριστερούς και σε ψεκασμένους» απάντησε από πλευράς Ποταμιού ο Θανάσης Σκόκος, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής.

Στη συνέχεια από το ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι ο Πρόεδρος του Κόμματος είναι «πάντα ανοιχτός στον δημόσιο διάλογο με επικεφαλής άλλων πολιτικών δυνάμεων, ανεξάρτητα από τον βαθμό συμφωνίας ή διαφωνίας με τις θέσεις τους». Για τη δε συνάντηση Τσίπρα – Θεοδωράκη σημείωναν ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε προ ημερών να συναντήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά του, ωστόσο, τη Δευτέρα ζήτησε ο ίδιος την αναβολή της προγραμματισμένης συνάντησης για την επόμενη Τρίτη. Αίτημα που επίσης έγινε αποδεκτό.

«Πληροφορηθήκαμε ότι με ένα βραδινό non paper ο ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Αλέξη Τσίπρα έχει προγραμματιστεί «την επόμενη Τρίτη». Κάποιο λάθος έχει γίνει. Ίσως με τον φόρτο των συναντήσεων που έχει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μπέρδεψαν λίγο στην Κουμουνδούρου τα προγράμματα, τα κόμματα, τις Τρίτες και τους διαθέσιμους αρχηγούς» ήταν η απάντηση του Ποταμιού.


tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: