13.10.14

Ποιοι απειλούν τον Ηλία Ψινάκη...



 Απειλές αποκάλυψε ότι δέχεται ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, με αφορμή βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στο...
δήμο και στην αφετηρία του 6ου Olympic Classic Tour Rally – Marathon Cup το Σαββατοκύριακο.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο δήμαρχος Μαραθώνα, μίλησε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο για εκείνους που θέλησαν να αμαυρώσουν το Ράλι και βανδάλισαν την αφετηρία του αγώνα.
«Υπάρχουν κάτι κουρ@δ@μαγκες που δεν μπορούν να συνηθίσουν ότι άλλαξε το θέμα. Υπήρχε ένα καθεστώς εδώ και 16 χρόνια, στο οποίο κάποιοι έκαναν ότι γουστάρανε. Ήταν μια παρέα… Το Σαββατοκύριακο λοιπόν έγιναν κάτι ψιλοεμπρησμοί, κάτι βανδαλισμοί, κάτι σαχλαμάρες», είπε ο Η. Ψινάκης, τονίζοντας ότι ο ίδιος προσωπικά δεν έχει δεχθεί απειλές.
«Προς εμένα πια δεν υπάρχουν τέτοια. Έχω τον Κικίλια και τον αρχηγό της αστυνομίας και δεν μασάω. Δεν έχει νόημα να το συζητάμε, είναι σαχλαμάρες. Είναι ντόπιες κουρ@δ@μαγκιές», είπε.
Ο ίδιος είπε πως 16 χρόνια κάποιοι άνθρωποι είχαν μάθει να κάνουν πάρτι και χαρακτήρισε λογικό να αντιδρούν γιατί ξεβολεύτηκαν.
«Είναι φυσιολογικά να υπάρχουν αντιδράσεις από ηλίθιους. Αλλά πού θα πάει θα το πάρουν απόφαση. Είναι θέμα χρόνου. Εμείς δεν μασάμε», τόνισε.
Πάντως ξεκαθάρισε ότι όλοι γνωρίζουν ποια είναι αυτά τα άτομα που απειλούν και κάνουν τους βανδαλισμούς, χωρίς όμως να πει τίποτε περισσότερο, καθώς όπως τόνισε είναι σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: