22.10.14

Σε εξέλιξη η συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου...

Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, η λύση του γόρδιου δεσμού για τις ρυθμίσεις που αφορούν τα...
"κόκκινα" δάνεια και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, οι προκλήσεις της Άγκυρας αλλά και η διαμάχη του ΠΑΣΟΚ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρίσκονται στο επίκεντρο της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Μετά την χθεσινή «εμπλοκή» που υπήρξε για τα δύο ζητήματα που «καίνε» εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες (δόσεις – κόκκινα δάνεια) φαίνεται να βρέθηκε λύση και το επίμαχο νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί στην βουλή την ερχόμενη εβδομάδα. 


Την ίδια στιγμή έντονος προβληματισμός επικρατεί στην κυβέρνηση και για τις συνεχιζόμενες προκλήσεις από την Τουρκία. Ο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αναμένεται να θέσει το ζήτημα στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής στην οποία θα είναι παρών και ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς. 

Από την άλλη πλευρά ο Ευ. Βενιζέλος αναμένεται να θέσει μεταξύ άλλων και το ζήτημα της αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει μεταξύ βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι απολύσεις στο δημόσιο, το θέμα της αξιολόγησης, το ενιαίο μισθολόγιο, ενώ σήμερα υπήρξε και νέα κόντρα μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. ..
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: