2.10.14

Έψαχναν τον Λοβέρδο στα Τρίκαλα...

ΦΩΤΟ-Έψαχναν τον Λοβέρδο στα ΤρίκαλαΦΩΤΟ...
Αλλού τον περίμεναν... αλλού πήγε ο υπουργός Παιδείας κατά την περιοδεία του στη Δυτική Θεσσαλία. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο υπουργός αναμενόταν χθες το βράδυ στον...
Εσπερινό Καρδίτσας. Οι συνδικαλιστές της ΕΛΜΕ Τρικάλων τον αναζητούσαν στις... ταβέρνες της πόλης, αλλά μάταια.
Ο κ.Λοβέρδος, εκτός προγράμματος, πέρασε το πρωί της Τρίτης από το Κρυονέρι, τη λίμνη Πλαστήρα και αργότερα ενώ αντιδήμαρχοι και άλλοι τον περίμεναν στην Ελάτη Τρικάλων, παρουσιάστηκε στο... Δημοτικό Σχολείο Πύλης.
Ο υπουργός μιλώντας στο trikalavoice.gr  δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη δουλειά που γίνεται «υπό δύσκολες συνθήκες, με χαμηλούς μισθούς και με πολλά προβλήματα από δασκάλους και καθηγητές σ’ αυτές τις περιοχές».
Στο Δημοτικό Σχολείο Πύλης ο υπουργός δέχθηκε το καλωσόρισμα από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Πύλης Χρήστο Τεντολούρη, ο οποίος ζήτησε από τον υπουργό «η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, να εφαρμόσει τις αξίες για τις οποίες έχουν αγωνιστεί οι πρόγονοι μας» και του πρόσφερε ένα κλαδί ελιάς,  ένα DVD με την ιστορία της Πύλης και ένα αναμνηστικό που απεικονίζει την γέφυρα της Πύλης.
Ο υπουργός, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του trikalanews, ευχαρίστησε για τα δώρα και παρότρυνε τους μαθητές: «Να ακούτε τους δασκάλους σας και ειδικά τους γυμναστές που πέρα από γνώσεις, σας βοηθούν να έχετε υγεία».

Πηγή: hwww.trikalanews.gr, www.trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: