6.10.14

Η Βούλτεψη συνεχίζει την αντιπολίτευση καφενείου στον ΣΥΡΙΖΑ....




BINTEO...
Με το γνωστό ύφος της, η κυβερνητική εκπρόσωπος αποδεικνύει τον κυβερνητικό πανικό συμπεριλαμβάνοντας στην χυδαιολογία της (ακόμα και) την ...
ΕΠΟΝ και την ιστορία της Αριστερας!


Χωρίς σχεδόν καμία κουβέντα για την κυβερνητική προπαγάνδα περί «εξόδου από το Μνημόνιο», η Σ, Βούλτεψη επιδόθηκε σε ακόμα ένα υβριστικό κρεσέντο εναντίον τυ ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνοντας έμμεσα τον προεκλογικού χαρακτήρα πανικό του Μαξίμου. Για «μεγάλη αγωνία» του Αλέξη Τσίπρα «να κρύψει κάτω από ορυμαγδό λέξεων και... επονίτικα συνθήματα τη νέα μεγάλη εσωκομματική διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ» έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑϊ, σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, «η ιστορία της Αριστεράς ανήκει στο ΚΚΕ που είναι ιστορικό κόμμα» ενώ η ίδια αυτοχρίστηκε διαχειρίστρια και προστάτιδα της ιστορίας της Αριστεράς, από την παραχάραξη που επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θεωρεί δικούς του ήρωες, τον Άρη Βελουχιώτη, τους ΕΠΟΝίτες, τον Νίκο Μπελογιάννης, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Σωτήρη Πέτρουλα (!)
«Ο κ. Τσίπρας υποχρεώθηκε να συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις του κ. Λαφαζάνη και υποσχέθηκε 'διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους'» δήλωσε επίσης η Σ.Βούλτεψη με ανάλυση που θα ζήλευε το... καφενείο της γειτονιάς της.  «Η αγωνία, η αμηχανία και ο φόβος μπροστά στο νέο κύκλο εσωκομματικών διαφωνιών και στον κίνδυνο νέου γύρου αμφισβήτησής του, δεν αφήνουν τον κ. Τσίπρα να χαρεί ούτε το φεστιβάλ της νεολαίας του» κατέληξε, επιβεβαιώνοντας όσους χαρακτηρίζουν την επικοινωνιακή τακτική του Μαξίμου κακόγουστο «τρολάρισμα»
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: