24.10.14

«Καρυάτιδες» το πρώτο brand name στη Μεσολακκιά...

 
Η Μεσολακκία είναι ένα χωριό της Μακεδονικής γης που έγινε γνωστό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου μέσα σε λίγα λεπτά, χάρη στην ανασκαφή της Αμφίπολης.

Τα...

ευρήματα που έβγαλε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη έφεραν και την παρέλαση, δημοσιογράφων, πολιτικών, τουριστών μαζί και την "ανάπτυξη"...κάτι που περίμεναν αιρετοί και κάτοικοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Η ζωή τους άλλαξε από τη μια μέρα στην άλλη και πρώτο θέμα συζήτησης για τους κατοίκους είναι η προοπτική για τουριστική αναβάθμιση της περιοχής και οι μελλοντικές επενδύσεις.

Κάποιοι, μάλιστα, αναφέρει το thesstoday, έχοντας στο αίμα τους το επιχειρηματικό δαιμόνιο πρόλαβαν και κατοχύρωσαν την ταυτότητα...

Έτσι, το καφενείο του χωριού απέκτησε επώνυμο χάρη στις κινήσεις του... μάρκετινγκ.

Το πρώτο brand name στη Μεσολακκιά είναι οι "Καρυάτιδες" και ανήκει στο "καφέ" του χωριού.

Πρόκειται για το σημείο αναφοράς, ίσως το σημαντικότερο και από το Δημαρχείο γιατί είναι το σημείο συνάντησης των ντόπιων αλλά και των περαστικών, είναι το σημείο αναφοράς της παρέας.

Με μεγάλα γράμματα, στη βιτρίνα, που παραπέμπουν σε αρχαία γραφή και την εικόνα μιας Καρυάτιδας, το καφέ που άνοιξε πριν από ένα χρόνο και μέχρι σήμερα δεν είχε όνομα, απέκτησε ταυτότητα.

Εκεί λοιπόν και υπό το βλέμμα της "Κόρης" οι κάτοικοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της ανασκαφής.

Απολαμβάνουν αυτή τη δημοσιότητα που έχει πάρει το χωριό τους, ευχόμενοι, αυτός που έχει ταφεί, να είναι τόσο μεγάλος που θα αλλάξει κυριολεκτικά τη μοίρα ή και την ιστορία, όχι μόνο της Αμφίπολης, αλλά και όλης της Ελλάδας…

ΠΗΓΗ: thesstoday

Δεν υπάρχουν σχόλια: