19.10.14

Το Find my iPhone της έσωσε τη ζωή...

 
Η απίστευτη ιστορία έχει να κάνει με μια γυναίκα που ήταν ακινητοποιημένη για περισσότερες από 17 ώρες όταν το αυτοκίνητο της έπεσε σε μια χαράδρα. Η ίδια από την πρόσκρουση είχε ...
εκτοξευτεί εκτός αυτοκινήτου. Οι δικοί της κινητοποιήθηκαν όταν το πρόγραμμα στο αυτοκίνητο της, OnStar, έδειξε την πρόσκρουση αλλά όταν βρέθηκαν στο σημείο που υπέδειξε αυτό, δεν βρήκαν τίποτα.

Δώδεκα ώρες μετά η οικογένεια της την ανέφερε ως αγνοούμενη και χρειάστηκε ένας αστυνομικός με τεχνικές γνώσεις να σκεφτεί πως θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το iPad της για τον εντοπισμό της αν γνώριζε το iTunes password της.

Ο αστυνομικός ρώτησε την οικογένεια αν η εξαφανισμένη γυναίκα είχε και iPhone και όταν το επιβεβαίωσε μετά από προσπάθειες κατάφερε να εισέλθει στον λογαριασμό της και να την εντοπίσει μέσω του Find my iPhone.

Ο ίδιος ο αστυνομικός δήλωσε:

«Έκανα κάποιες προβλέψεις για μια σειρά από αριθμούς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για κωδικούς και με την τρίτη προσπάθεια τα κατάφερα. Πραγματικά πρέπει να είχε φύλακα άγγελο μιας και πολλές συμπτώσεις ήταν προς το μέρος της που αν δεν είχαν γίνει θα μιλούσαμε για μια τελείως διαφορετική ιστορία σήμερα».

Η γυναίκα τελικά διασώθηκε και τώρα αναρρώνει σε νοσοκομείο της περιοχής της.
 appleworldhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: