1.10.14

Oχι μόνο δεν μιλιούνται, αλλά...

Στο σημείο μηδέν βρίσκονται – σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, οι σχέσεις του Φώτη Μπόμπολα και του διευθυντή ειδήσεων του MEGA Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Εκτός από την επιμονή του μετόχου του καναλιού να απομακρύνει το στέλεχος από τη θέση του… οι δύο άνδρες πλέον όχι μόνο δεν μιλιούνται μεταξύ τους, αλλά...
όπως αποκαλύπτουν οι συνομιλητές τους, σχεδόν δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα όταν αναφέρεται ο ένας στον άλλον σε συζητήσεις σε δημόσιους χώρους! Τα περιστατικά είναι πάμπολλα στα οποία, είτε ο Φώτης Μπόμπολας φέρεται να μιλάει απαξιωτικά και με σκληρά επίθετα για τον διευθυντή ειδήσεων του μεγάλου καναλιού όπου κι αν βρίσκεται, είτε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αντίστοιχα για τον μέτοχο του σταθμού!
Μετά και τις χθεσινές αποκαλύψεις για την παρουσία του Γιώργου Μπόμπολα στη σύσκεψη του δελτίου ειδήσεων και στη συνέχεια στο κοντρόλ παρακολουθώντας το δελτίο, αλλά και η πρόθεση του Φώτη Μπόμπολα να συγκληθεί γενική συνέλευση προκειμένου να αλλάξει η σύνθεση του ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ… αποκαλύπτει το βάθος της κρίσης στο μεγάλο κανάλι που είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας του δελτίου ειδήσεων τα τελευταία χρόνια να πείσει τους τηλεθεατές για την αξιοπιστία του!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: