10.11.14

Τι κατέθεσε η 27χρονη για την απαγωγή της...

Τι κατέθεσε η 27χρονη για την απαγωγή τηςΠολύ σημαντικά στοιχεία για τους δράστες έδωσε στις αρχές η 27χρονη ανιψιά προέδρου ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα, η οποία...
το βραδύ της 31ης Οκτωβρίου απήχθη από αγνώστους έξω από το σπίτι της στην Κυψέλη.

Η φοιτήτρια σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι οι δράστες κινούνταν με το αυτοκίνητο για περισσότερες από δύο ώρες  από τη στιγμή που την απήγαγαν μέχρι να φτάσουν στο κρησφύγετο τους. Εκεί την κράτησαν για 10 ημέρες μέχρι να πάρουν τα λύτρα από την οικογένεια της.

Η 27χρονη υποστήριξε ότι δεν άκουγε θορύβους κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να υποψιάζονται πως το κρησφύγετο βρίσκεται μακριά από το κέντρο της Αθήνας, πιθανόν ανάμεσα στις περιοχές της Λούτσας και των Σπάτων.

Το συγκεκριμένο σενάριο ενισχύεται από το γεγονός ότι το τελευταίο τηλεφώνημα των απαγωγέων προς τον πατέρα της 27χρονης έγινε από την ευρύτερη περιοχή της Λούτσας με τις αρχές να επικεντρώνουν τις έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του κρησφύγετου.

Σύμφωνα με την ίδια, οι απαγωγείς που βρίσκονταν στο κρησφύγετο και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες ήταν τρεις, ενώ ένας απο αυτούς μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει και τα σημειώματα της 27χρονης που οι απαγωγείς άφηναν στην οικογένεια της. Ένα από αυτά το άφησαν στο παρμπρίζ ενός φορτηγού στην περιοχή της Νέας Ιώνιας σε μικρή απόσταση από το σημείο που ο πατέρας της απαχθείσας παρέδωσε τα λύτρα ύψους 82.500 ευρώ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτέλεσμα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν εντοπισμό DNA ή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στα σημειώματα αλλά και τα ρούχα που έδωσαν να φορέσει η 27χρονη...
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: