10.11.14

Απαγωγή 27χρονης: Γιατί οι κακοποιοί υποχρέωναν την κοπέλα να αλλάζει ρούχα...

Απαγωγή 27χρονης: Γιατί οι κακοποιοί υποχρέωναν την κοπέλα να αλλάζει ρούχα... 
Τι είπε η μητέρα της απαχθείσας.
ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ...
Ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα των στοιχείων που αποκαλύπτονται και βοηθούν τους αστυνομικούς να ανασυνθέσουν την πρωτοφανή υπόθεση της απαγωγής ήρθε σήμερα στο φως. Όπως αποκαλύφθηκε, οι κακοποιοί υποχρέωναν την 27χρονη να αλλάζει ρούχα, θέλοντας να ...
«διαγράψουν» πιθανά στοχεία από τα οποία ενδεχομένως να μπορούσε να ανιχνευθεί γενετικό υλικό των απαγωγέων. Το στοιχείο αυτό έρχεται να προστεθεί στη μεθοδολογία που ακολουθούσαν οι δράστες κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους με τον Τάσο Μητσώνη, πατέρα της 27χρονης. Μιλούσαν από δύο κινητά τηλέφωνα εναλλακτικά από Ομόνοια, Παραλιακή λεωφόρο, Πετράλωνα και αλλού για να μπερδέψουν την αστυνομική έρευα και να αναγκάσουν τους άνδρες της ΕΑΣ να διασπάσουν τις δυνάμεις τους σε περισσότερες από μία περιοχές της Αθήνας, κερδίζοντας χρόνο ώστε να διαφύγουν. 
Σήμερα Δευτέρα, περίπου στις 9 το πρωί, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της 27χρονης φοιτήτριας με ένα συμβατικό περιπολικό και μια μοτοσυκλέτα.

 
Τι είπε η μητέρα της απαχθείσας (δείτε το βίντεο, ΕΔΩ)
 
 

Οι αστυνομικοί για αρκετά λεπτά προσπαθούσαν να αποφύγουν κάμερες και δημοσιογράφους με αποτέλεσμα να γυρίζουν γύρω-γύρω από το σπίτι στο ευρύτερο οικοδομικό τετράγωνο. Τελικά μια γυναίκα αστυνομικός κατέβηκε από το περιπολικό, μπήκε στην πολυκατοικία και πήρε την 27χρονη κοπέλα η οποία στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο περιπολικό.

Η 27χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής ντυμένη με φόρμα και αθλητικά παπούτσια, φαινόταν πως ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από τον τρομερό εφιάλτη που βίωσε για δέκα ημέρες.
  Στη γειτονιά όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί και κάνουν λόγο για μια εξαιρετική οικογένεια που ποτέ δεν είχε στόχο ούτε είχε δώσει δικαιώματα σε κανέναν.



Φωτογραφίες από το σημείο που απήχθη η 27χρονη στη συμβολή των οδών Λαζαράδων και Τζουμαγιάς





Πώς θα κινηθούν οι αστυνομικοί
Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν τώρα να επαναφέρουν στη μνήμη της κοπέλας το σκηνικό της βραδιάς της 31ης Οκτωβρίου όταν και απήχθη λίγα μέτρα έξω από το σπίτι της.  Αυτό που θα επιδιώξουν είναι να μάθουν την πιθανή διαδρομή που ακολούθησε το βανάκι μέσα στο οποίο οι απαγωγείς την επιβίβασαν και κατευθύνθηκαν προς το κρυσφήγετό τους. Εκτιμούν ότι εκεί θα βρουν στοιχεία ικανά να τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών. 

Το χρονικό της απαγωγής, τα λύτρα και η απελευθέρωση
Η απαγωγή συνέβη την ώρα που η νεαρή κοπέλα κατέβηκε από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά της, σε νυχτερινό κέντρο όπου εργαζόταν, στη Δάφνη. Εκεί οι απαγωγείς της είχαν στήσει καρτέρι. Την άρπαξαν και με τη βία την έβαλαν σε ένα βαν. Όπως ανέφερε στις αρχές αυτόπτης μάρτυρας, που είδε το απίστευτο περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του, τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλες έσυραν την 27χρονη με τη βία μέσα στο βαν, ενώ εκείνη καλούσε σε βοήθεια.


Αυτό είναι το αυτοκίνητο της κοπέλας παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: