7.11.14

Βγήκε... "λάδι" ο ντράμερ των AC/DC...

Βγήκε... λάδι ο ντράμερ των AC/DCΜε εισαγγελική απόφαση κατέπεσε η κατηγορία κατά του ντράμερ του θρυλικού ροκ συγκροτήματος AC/DC Φιλ Ραντ ότι...
προσέλαβε εκτελεστή για να δολοφονήσει δύο ανθρώπους τον Σεπτέμβριο καθώς ο εισαγγελέας του δικαστηρίου της Νέας Ζηλανδίας δεν πείστηκε ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να συνηγορούν σε αυτό.

"Αυτό το κατηγορητήριο για ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας ποτέ δεν θα μπορούσε να στηριχτεί" ανέφερε ο δικηγόρος του διάσημου μουσικού. "Η γνώμη του εισαγγελέα ήταν ότι οι κατηγορίες δεν μπορούν να στηριχτούν και αποσύρθηκαν μέσα σε 24 ώρες από την πρώτη εμφάνιση του Ραντ στο δικαστήριο" είπε ο δικηγόρος επισημαίνοντας ότι ο θρυλικός ντράμερ έχει υποστεί "ανυπολόγιστη ζημία από την περιττή και επιζήμια δημοσιότητα που απορρέει από τη σύλληψη και την αναφορά μια σοβαρής κατηγορίας η οποία ποτέ δεν ήταν δικαιολογημένη".

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο συνήγορος του Φιλ Ραντ δήλωσε επίσης ότι η αστυνομία δεν ζήτησε τη γνώμη του εισαγγελέα πριν από την σύλληψη του ντράμερ στην πόλη Ταουράνγκα της βόρειας Νέας Ζηλανδίας. Εντούτοις για τον Φιλ Ραντ εξακολουθούν να ισχύουν οι κατηγορίες για απειλή κατά της ζωής τρίτων και για κατοχή ναρκωτικών, κάνναβης και μεθαμφεταμίνης.

Γεννημένος στην Αυστραλία, ο Ραντ εγκαταστάθηκε στην Ταουράνγκα το 1983 όταν εκδιώχθηκε από το συγκρότημα. Το 1994, έγινε και πάλι μέλος των AC/DC, αλλά παρέμεινε στη Νέα Ζηλανδία όπου διατηρεί εστιατόριο. Το 2010 καταδικάστηκε για κατοχή κάνναβης και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο. Οι AC/DC πρόκειται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ έπειτα από πέντε χρόνια στις 2 Δεκεμβρίου...
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: